Werken bij Domaine Polleur

Vacatures op camping Polleur

Solliciteer nu via deze link!

> Herken jij jezelf in een van onderstaande functies en ben jij
 • Een teamplayer
 • Servicegericht
 • Leergierig
 • Behulpzaam
 • Stressbestendig
 • Beschikbaar tijdens meivakantie/hemelvaart/pinkster en/of juli/augustus
 • Minimaal 16 jaar

> Dan kunnen wij jou het volgende bieden!

 • Een leuke (zomer)job met huisvesting op de camping
 • Leuke salaris
 • Jong en dynamisch team met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een functie  waarbij je op vaste dagen werkzaam bent
 • Er wordt verwacht dat je in drukke tijden of bij uitval flexibel inzetbaar bent om een extra dienst te draaien!

Ben je opzoek naar een leuke vakantiebaan of stage in een gezellig team? Domaine Polleur is voor dit seizoen weer opzoek naar nieuwe personeelsleden en stagiaires. Solliciteren kan via dit formulier of door je sollicitatiebrief met CV te sturen naar seeyou@polleur.be. Hieronder vindt je een overzicht van de vacatures met een korte beschrijven. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Vacature horeca

Kom jij net terug van de wintersport als kok of zoek je een leuke baan in de keuken voor het zomerseizoen? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Voor ons restaurant op de camping zijn wij namelijk op zoek naar iemand die graag in de keuken staat.  Ons restaurant is in het seizoen (mei t/m  september) geopend in de weekenden en tijdens de vakanties is ons restaurant dagelijks geopend. We zijn dan ook op zoek naar iemand die het leuk vind om te koken in een jong en dynamisch team. Onze menukaart is heeft een simpele basis met een goede smaak! Wij stellen hygiëne en netheid zeer op prijs.

Solliciteren kan via dit formulier of door je sollicitatiebrief met CV te sturen naar seeyou@polleur.be.

Zomer vacatures voor de maand juli & augustus:

> Medewerker keuken/snackbar
Vindt je het leuk om maaltijden te bereiden, kun je schoon en overzichtelijk werken en ben je stressbestendig? Dan is werken in keuken misschien wel iets voor jou. Ervaring is niet per definitie noodzakelijk, maar je moet je wel thuis voelen in de horeca.  

> Medewerker bediening
Vindt je het leuk om gasten te ontvangen, een gezellige praatje te maken en overzichtelijk werken en ben je stressbestendig? Dan is werken in de bediening misschien wel iets voor jou. Ervaring is niet per definitie noodzakelijk, maar je moet je wel thuis voelen in de horeca.

> Medewerker animatie
Als medewerker animatie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het animatieprogramma. Werk jij graag met kinderen, bezorg je mensen graag een gezellige avond en houdt je van afwisseling? Solliciteer dan zeker voor medewerker animatie.

> Medewerker veld
Als veldmedewerker ben je verantwoordelijk voor de netheid van het camping terrein, sanitairgebouwen en reparatiewerkzaamheden. Het is een afwisselende functie waarbij je graag je handen uit de mouwen moet steken.

> Medewerker winkel
Als medewerker winkel ben je bezig met kassa werkzaamheden, aanvullen van de schappen, broodjes uitgeven in de ochtend en schoonhouden van de winkel. Dit zijn enkele werkzaamheden die je tegenkomt in de winkel. Het is belangrijk dat je het werk ziet en dat je zelfstandig kan werken.

> Allrounder
Voor de camping zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die allround ingezet kunnen worden. Een allrounder is verantwoordelijk, representatief en collegiaal. Deze eigenschappen zijn belangerijk om een leuk team te vormen met alle medewerkers op de camping. Als allrounder ben jij een alleskunner! Denk hierbij bijvoorbeeld aan: in de ochtend helpen met de verse broodjes inpakken in onze mini-market. In de avond ben jij de sterke schakel in de horeca, overal is jouw hulp nodig en jij bent dan ook DE hulp voor iedereen!

Stage Vacatures:

Ben jij nog op zoek naar een stage plek op een camping of in de outdoor? Vul dan snel je het sollicitatie formulier in.

Solliciteer hier nu!