Cabanes Ardennen

Wel het echte gevoel hebben van kamperen, maar wil je iets meer luxe dan een tent? Huur dan een Cabane in de Ardennen! De cabane is een kampeerhut van 16m2 en geschikt voor 6 personen. Eigenlijk is het een huurtent maar dan met houten wanden en een vast dak.

Bij aankomst leg je je eigen meegebrachte luchtbed in de bedden, legt de levensmiddelen in de koelkast en je bent klaar om vakantie te vieren. Geen grote spullen meenemen in de auto en geen sores met het opbouwen en inpakken. Juist dit gemak zorgt er voor dat veel mensen een Cabane in de Ardennen huren.

Wij hebben op onze camping in de Ardennen de cabanes voorzien van een ruime luifel waaronder je kunt koken en in de schaduw kunt zitten. Het 4-pits gasfornuis voorkomt het ‘gerommel’ op de gebruikelijke 2-pits campingfornuisjes. De normaal formaat koelkast biedt voldoende ruimte om al je gekoelde levensmiddelen in op te bergen. De overige kampeerspullen dien je zelf mee te brengen, zoals pannen, servies, glaswerk, slaapmatjes, slaapzak, etc. Bekijk hieronder de indeling van onze cabanes in de Ardennen, en de beschikbaarheid hiervan.

Indeling cabane

  • Kampeerhut bestaat uit één ruimte met houten vloer.
  • 3 stapelbedden aanwezig, zonder matras.
  • Ruime luifel met terras.
  • Koelkast, 4-pits gasfornuis en picknicktafel.

Tarieven en beschikbaarheid

Is de accommodatie niet meer beschikbaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Wat is er aanwezig in de cabane?

Aanwezig zijn een koelkast een gasfornuis met 4 pitten, een tafel met bankjes een bezem en een stofblik en veger. U dient zelf de overige spullen, zoals kookgerei, slaapspullen, mee te brengen.

Is er elektriciteit in de cabane?

Ja, er is een stopcontact aanwezig. Het is handig om een verdeelblok mee te nemen zodat u meerdere apparaten tegelijk kunt opladen.