Maison Polleur

Maison Polleur is gelegen net buiten het plaatsje Polleur. Dit prachtige landhuis is geschikt voor 28 personen. Het beschikt over 10 slaapkamers, met elk een eigen badkamer en een ruime woon- en eetkamer. De forse keuken is voorzien van een gasfornuis, oven, koelkast en twee vaatwassers. De op het zuiden gelegen tuin met terras waar natuurlijke bebossing zorgt voor de nodige schaduw is het domaine een oase van rust en ruimte.

Maison Polleur is het gehele jaar door te huur voor een week, weekend, lang weekend of midweek. Gedurende het jaar gelden er verschillende tarieven. Bekijk hier alle informatie over Maison Polleur.

Wilt u een volledig verzorgd verblijf in ons mooie landhuis, dat behoort tot de mogelijkheden! U wilt bijvoorbeeld uw trouwdag ‘de mooiste dag van uw leven’ bij ons vieren of u wilt een seminar organiseren maar u volledig richten op de inhoud. Wij werken samen met Wizard Events. Zij hebben reeds enkele bruiloften georganiseerd en wij waren erg verrast van wat zij met ons landhuis kunnen doen.

Met recht zijn het wizards en zij toveren ons landhuis om in uw droom feest locatie. Zij nemen alle zorgen uit handen, niet iedereen beschikt over het zelfde budget dus in overleg wordt de catering op maat voor u verzorgd. Voor meer informatie over Wizard Events KLIK HIER. Of bekijk hier een gave trouwvideo. -> https://trouwen.wizardevents.nl/portfolio/trouwen-landhuis/