Goedkope camping Ardennen

Een heerlijke vakantie hoeft niet duurt te zijn, zeker niet bij Camping Polleur. Ben je op zoek naar een goedkope camping in de Ardennen? Camping Polleur is gelegen in de Belgische Ardennen in de buurt van de plaatsjes Spa en Theux. Polleur ligt op minder dan een uur rijden vanaf Maastricht. Met de auto ben je er binnen enkele uurtjes. Met een vakantie bij Camping Polleur ben je niet ver van huis, maar er toch even lekker tussenuit. Camping Polleur is niet alleen een goedkope camping in de Ardennen met veel faciliteiten, maar ook nog eens een goedkope camping. Voor jong en oud is er genoeg te doen op de camping en in de omgeving. De gasten van Camping Polleur kunnen zich het hele seizoen vermaken.

Vele faciliteiten van camping Ardennen

Op onze camping in de Ardennen vind je een groot aantal faciliteiten die het kamperen een stuk eenvoudiger en leuker maken. Op onze camping is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van wifi. De kleintjes kunnen aan het begin van de avond dansen in de mini disco/jeugddisco en de oudere zijn later op de avond in de disco welkom om een drankje en een dansje te doen. Verder zijn er voldoende sport- en spelgelegenheden op de camping terug te vinden en zijn er horecagelegenheden waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Van mei tot september zijn onze zwembaden dagelijks geopend. Het grote zwembad heeft een omvang van 10 bij 15 meter en een diepte van 1,40 meter. Op dit zwembad komt een lange glijbaan van maar liefst 32 meter lang uit. Daarnaast hebben wij ook een peuter- en kleuterbad. Het peuterbad is 0.15 meter diep en het kleuterbad is 0.40 meter diep. Op deze manier kan jong en oud genieten in het water. Na het zwemmen is het natuurlijk altijd prettig om je even schoon te spoelen onder de douche, dit kan bij een van onze schone sanitaire voorzieningen. Op Camping Polleur vind je alles wat je nodig hebt voor een prettige en tegelijk ook goedkope kampeervakantie.

Goedkope camping? Dit zijn onze tarieven

Kamperen op onze goedkope camping Ardennen is niet duur. In de zomer kun je bij ons al kamperen voor €15 per gezin per nacht. Lig je liever niet in een tent? In een cabane kun je al voor €18 per cabane per nacht verblijven. Zoals je ziet is Camping Polleur een goedkope camping in de prachtige Belgische Ardennen en hoeft je verblijf hier niet duur te zijn. Ontdek ons overzicht van de tarieven voor alle accommodaties.

Ondanks dat wij al een goedkope camping in de Ardennen zijn, hebben wij soms ook speciale aanbiedingen. Daarnaast profiteer je als campinggast ook van diverse andere aantrekkelijke kortingen. Wanneer je bijvoorbeeld deelneemt aan een van de survivalactiviteiten in de omgeving van de camping, hoef je geen boekingskosten te betalen. Op deze manier is niet alleen de accommodatie waarin je verblijft goedkoop, maar is de rest van je kampeervakantie ook niet duur.

Wat kost het om een nachtje te komen kamperen?

In de zomer kunt u bij ons al kamperen vanaf €9,80 per gezin per nacht. Uiteraard afhankelijk van uw accommodatie en tijdsperiode.

Welke voorzieningen hebben jullie als goedkope camping?

Kamperen hoeft bij ons niet duur te zijn en toch genieten van verschillende voorzieningen zoals een zwembad, schone sanitair gebouwen, bar/bistro, mini-market, disco en meer.

Mag ik mijn huisdier meenemen naar de camping?

In alle accommodaties zijn huisdieren toegestaan, er zijn geen uitzonderingen. De huisdieren mogen alleen geen overlast veroorzaak voor andere kampeerders.