Recreatie activiteiten Camping Polleur

Naast activiteiten voor de kinderen organiseert het animatieteam ook leuke avond activiteiten!

Familiewandeling

De sportieve vakantiegangers worden niet vergeten! Meerdere keren per week worden er sporttoernooien georganiseerd. Aan het begin van de avond wordt er elke dag een mooie wandeling gemaakt door het prachtige bos wat direct aan de camping grenst. De wandeling gaat over bospaden en biedt prachtig uitzicht op het Hoëgne dal waarin de camping gelegen is. Vergeet dus niet uw wandelschoenen mee te nemen naar de Ardennen.

Polleur Pub Quiz

Hoe zit het met uw algemene kennis? Laat het testen tijdens de Polleur Pub Quiz! Daarnaast worden ook uw smaakpapillen op de proef gesteld bij  het raden van de merken en soorten van vijf Belgische speciaalbieren.

Tussendoor kunt u bijkomen met een heerlijk hapje en drankje. De kosten voor deze avond bedragen €9,50. Minimale leeftijd is 16 jaar.

Bingo

Een gezellige avond en misschien gaat u wel met de hoofdprijs naar huis. De kosten voor deze avond bedragen €9,50. U krijgt twee consumptiebonnen, een lekker hapje tijdens het spelen en vijf bingo kaarten. Er zijn leuke prijzen te winnen voor jong en oud. De hoofdprijs bestaat uit een gratis outdoor activiteit of een heerlijke dinerbon te besteden in ons restaurant.

Karaoke

Tijdens het hoogseizoen organiseren we regelmatig een gezellige karaoke. Dus kom naar de bar en laat uw zangkunsten aan iedereen horen!

karaoke op de camping