Uw Mini-Market: Alles Binnen Handbereik

Maak van je ochtendwandeling naar de mini-market een dagelijkse traditie en geniet onderweg van de heerlijke geur van verse broodjes die de lucht vullen.

Gemak en Smaak

naast de outdoor base op onze camping staat de mini-market, niet als een extravagante bazaar, maar als een praktisch hulpstation voor elke kampeerder. We hebben en selectie van Nederlandse producten die je in de omgeving niet zo makkelijk kan vinden zoals melkproducten.

Vers en Vooraf Bestellen

Begin je dag met een bezoek aan onze mini-market, waar de broodjes net vers uit de oven zijn gekomen. Elke ochtend kunt u uw bestelling afhalen. En als je zeker wilt zijn van je favoriete ontbijt, kan je deze voor de volgende dag weer opnieuw bestellen. Perfect voor die no-nonsense ontbijtjes op je kampeerplek. En ja, we hebben ook gewoon pindakaas en jam – want sommige dingen moeten niet ingewikkeld zijn.

Makkelijk te Pakken

Geen zin om ver te zoeken? een selectie van producten die goed passen bij het camping leven staat voor je klaar. Ontdek ook onze hoek Belgische speciaalbieren die geduldig op je wachten. Pak een paar flesjes, een zak chips, en je avond bij de tent is compleet. Gemakkelijk, toch?

Kampeerbenodigdheden

Een mooie vakantie geboekt en tijd voor ontspanning, maar je bent toch iets vergeten thuis. geen paniek! Van haringen tot luchtbedreparatiesets, we hebben een praktische selectie kampeerbenodigdheden.

Praktische Informatie

Onze mini-market staat voor je klaar tijdens Hemelvaart, Pinksteren en van 13 juli tot en met 20 augustus. Buiten deze periodes is er nog steeds een beperkt assortiment beschikbaar in onze receptie.