Camping Ardennen met zwembad

Kinderen vinden een camping bijna altijd wel prima. Zolang er maar een zwembad aanwezig is. Kampeerders in de Ardennen zijn dan ook vaak op zoek naar een Camping in de Ardennen met zwembad. Niet alleen voor hun kinderen, maar ook voor zichzelf. Veel mensen genieten van een goed boek terwijl ze lekker op een stretcher liggen. Anderen trekken graag een paar baantjes om fit te blijven. Een beetje verkoeling is natuurlijk altijd welkom in de zomer.

De grootte van onze zwembaden

De camping beschikt over een zwembad dat is opgedeeld in 2 baden. Het grootste bad (10 x 15 meter) is 1.40 m diep. Bij dit bad is ook een waterglijbaan van 32 meter lang. Het andere bad is opgedeeld in 2 delen: een klein peuterbad met een diepte van 0.15 m en een kleuterbad (6 x 6 meter) met een diepte van 0.40 m.

Camping in de Ardennen met verwarmd zwembad

Op zoek naar een Camping in de Ardennen met een zwembad dat verwarmd is? Sinds 2015 is ons zwembad verwarmd. Het wordt verwarmd door 3 warmtepompen (die worden gevoed door de zonnepanelen) en een collector in het asfalt (de geabsorbeerde zonnewarmte van het asfalt wordt via een warmtewisselaar overgedragen aan het zwembadwater). Zodoende kunnen we op een ecologische wijze het zwembad verwarmen. Het zwembad wordt alleen in de schoolvakanties verwarmd. De temperatuur van het water varieert tussen de 21 en 27 graden Celsius.

Openingstijden zwembad

Van begin mei tot half september is het zwembad dagelijks geopend indien de buitentemperatuur 19 graden of hoger is. Indien nodig wordt het bad tussentijds kortstondig gesloten voor schoonmaak. De glijbaan is geopend tijdens de openingsuren van de receptie.

Schone en gezellige camping

Wellicht is het zwembad voor u al een groot voordeel wanneer u campings in de Ardennen gaat vergelijken, maar er is meer! Na het zwemmen wilt u natuurlijk wel een warme douche kunnen nemen in een schone omgeving. Dat kan! Onze sanitairgebouwen zijn modern en schoon. Kortom, bij camping Polleur hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Twijfel niet te lang en boek nu jouw vakantie op een camping met zwembad in Ardennen. Het boeken van een verblijf op onze camping in de Belgische Ardennen kan eenvoudig via onze zoek en boek pagina.

Veelgestelde vragen

Zoek jij de beste camping in de Ardennen met zwembad? Op Camping Polleur vind je zowel de faciliteiten, als de accommodaties en de activiteiten die ervoor kunnen zorgen dat jij een perfecte vakantie hebt. Bekijk hieronder enkele van de veelgestelde vragen over onze Camping met zwembad in de Belgische Ardennen.

Is er een zwembad op de camping?

Op zoek naar een camping met zwembad in de Ardennen? Bij Camping Polleur hebben we twee zwembaden op de camping. Zo kan jong en oud lekker afkoelen in de zomer. Boek snel jouw verblijf op onze camping met zwembad.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

In al onze accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Heb je dus een huisdier? Dan kun je deze gewoon meenemen tijdens uw verblijf op onze camping. Geef dit van te voren aan bij het plaatsen van een reservering. Wel is het belangrijk dat huisdieren geen overlast veroorzaken voor andere kampeerders.

Waar in de Ardennen ligt Camping Polleur?

Camping Polleur ligt in de Wallonische provincie Liège (Luik). Vanaf onze camping sta je zo in Theux of Spa. Daarnaast zijn plaatsen als Durbuy, Luik en Monschau op nog geen uur rijden van de camping.

Is er een verwarmd zwembad op de camping?

Op onze camping met zwembad in Ardennen vind je niet één, maar zelfs twee zwembaden. Naast een groot zwembad met glijbaan, hebben wij nog een kleiner zwembad. Het kleine zwembad bestaat uit een peuterbad en een kleuterbad. Zo kan iedereen heerlijk afkoeling zoeken op onze ANWB Camping met zwembad in de Belgische Ardennen.