Camping met zwembad

Kinderen vinden een camping bijna altijd wel prima. Zolang er maar een zwembad aanwezig is! Kampeerders in de Ardennen zijn dan ook vaak op zoek naar een camping met zwembad. Niet alleen voor hun kinderen, maar ook voor zichzelf. Veel mensen genieten van een goed boek terwijl ze lekker op een stretcher liggen. Anderen trekken graag een paar baantjes om fit te blijven. Een beetje verkoeling is natuurlijk altijd welkom in de zomer.

Ons zwembad

De camping beschikt over een zwembad dat is opgedeeld in 2 baden. Het grootste bad (10 x 15 meter) is 1.40 m diep. Bij dit bad is ook een waterglijbaan van 32 meter lang. Het ander bad is opgedeeld in 2 delen: een klein peuterbad met een diepte van 0.15 m en een kleuterbad (6 x 6 meter) met een diepte van 0.40 m.

Verwarmd zwembad!

Sinds 2015 is ons zwembad verwarmd. Het zwembad wordt verwarmd door 3 warmtepompen (die worden gevoed door de zonnepanelen) een collector in het asfalt (de geabsorbeerde zonnewarmte van het asfalt wordt via een warmtewisselaar overgedragen aan het zwembadwater) . Zodoende kunnen we op een ecologische wijze het zwembad verwarmen. Het zwembad wordt alleen in de schoolvakanties verwarmd. De temperatuur van het water varieert tussen de 21 en 27 graden Celcius.

Openingstijden zwembad

Van begin mei tot half september is het zwembad dagelijks geopend van 09:00-22:00 uur. Indien nodig wordt het bad tussentijds kortstondig gesloten voor schoonmaak. De glijbaan is geopend tijdens de openingsuren van de receptie.

Schone en gezellige camping

Wellicht is het zwembad voor u al een groot voordeel wanneer u campings in de Ardennen gaat vergelijken, maar er is meer! Na het zwemmen wilt u natuurlijk wel een warme douche kunnen nemen in een schone omgeving. Dat kan! Onze sanitairgebouwen zijn modern en schoon. Kortom, bij camping Polleur hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Twijfel niet te lang en reserveer meteen een weekend Ardennen.