• 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • Apart toilet
  • Overdekt terras
  • Met vaatwasser

Mobile Home: Luxe en Comfort in de Natuur

Welkom in de Belgische Ardennen, waar de Mobile Home een perfecte combinatie biedt van luxe, comfort en de prachtige natuur. Met zijn kenmerkende uiterlijk trekt deze accommodatie direct de aandacht. We hebben ruime percelen met vrij uitzicht op de fijne natuur en de plekken geven u voldoende privéruimte, terwijl u ook kunt genieten van het gezellige campingleven.

Kenmerken van de Mobile Home:

🌿 Natuurlijk Uitzicht: Ruime percelen met fijn uitzicht op de natuur.
🏡 Ruimtelijk Design: Zowel binnen als buiten biedt de Mobile Home voldoende ruimte voor een ontspannen vakantie.
🛌 Slaapplaatsen: Geschikt voor 6 personen met 2 persoons bed van 1,90m bij 1,60m en 1 persoons van 1,90m bij 0,80m. Lakens, dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig.
🍽️ Keuken: Volledig uitgerust met alle standaard gemakken. Afwas hoeft u niet zelf te doen, enkel genieten.
🚿 Badkamerfaciliteiten: Standaard gemakken om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.
🍽️ Etensopties: Restaurant ter plaatse en zelfs bezorging tijdens de zomervakantie via de app.

Wat u zelf mee moet nemen:

🛀 Persoonlijke Voorzieningen: Handdoeken en theedoeken.
🌅 Buitenplezier: bbq is toegestaan maar zit niet bij de accommodatie inbegrepen.

Laat de natuur uw luxe zijn! 🌲🏡 Reserveer hier.

Camping nabij Spa Francorchamps

In de Belgische Ardennen ligt het circuit Spa Franchorchamps. Volgens velen het mooiste circuit van de Benelux waar jaarlijks de Formule 1 Grand Prix wordt verreden. De camping ligt op slecht 25 minuten rijden van dit circuit en is daarmee de ideale uitvalsbasis om het circuit te bezoeken. Hier kan je kan een rondleiding krijgen om de historie van de baan te leren. Daarnaast vinden er regelmatig events plaats waar u naartoe kunt gaan. 

Tijdens het F1-weekend wordt onze camping de place-to-be voor racefanaten. Maak tijdens dit weekend gebruik van het speciale F1-arrangement om de beleving compleet te maken.

Mag er gebarbecued worden bij de accommodatie?

Het is toegestaan om te BBQ-en bij uw accommodatie. We vragen u alleen om er op te letten dat u de BBQ op minimaal 40 cm plaatst van de grond. Daarnaast mag u geen BBQ´ s plaatsen op de houten trappetjes en de plastic tegels/tafels bij de accommodatie. Deze kunnen gaan smelten door de warmte.

Zijn honden toegestaan in de Mobile Home?

Honden zijn toegestaan in onze accommodaties (maximaal 2). De kosten hiervoor bedragen  €3,00 per nacht per huisdier. Honden dienen wel ten allen tijde aangelijnd te zijn, ook bij uw accommodatie. Tip! Mocht u uw hond toch graag los laten lopen bij uw accommodatie. Voorzie dan een omheining waarmee u de tuin kan afzetten. Zo kan uw hond toch los rond lopen, maar niet op bezoek gaan bij andere kampeerders.