Kamperen met Privé Sanitair Inbegrepen!

Geniet van het gemak met privé sanitair op onze kampeerplaatsen. exclusief toegang tot een eigen toilet, douche en wastafel. wel zo makkelijk midden in de natuur. Voor extra gemak zijn deze plaatsen uitgerust met elektriciteitsaansluitingen, waterfaciliteiten en een TV-aansluiting. Onze kampeerplaatsen met privé sanitair bevinden zich op autovrije velden, waardoor u kunt genieten van de ruimte zonder auto’s op uw plek.

Voorzieningen op Kampeerplaats met Privé Sanitair:

🚿 Privé Sanitair: Uw eigen toilet, douche en wastafel binnen handbereik.
Elektriciteit: Profiteer van elektriciteitsaansluitingen op uw kampeerplek.
🚰 Waterfaciliteiten: water direct beschikbaar op uw perceel.
📺 TV-Aansluiting: Ontspan met entertainment op uw eigen kampeerplek.
🌳 Autovrij Kamperen: Geniet van rust en ruimte zonder auto’s op uw kampeerplek.
🚗 Parkeervoorziening: Parkeer uw auto gemakkelijk op de aangewezen parkeerplaats aan de rand van het veld.

De Aankomst: Gezelligheid en Natuur

Bij aankomst word je begroet door een mooi veld omgeven door groen. Hier, ver weg van de dagelijkse gekte, vind je jouw eigen plekje en kan jij lekker ontspannen net als jouw buren die ook van dat gezellige vakantie gevoel houden. De verbinding met mens en natuur begint al bij de eerste stap.

De Plek: Jouw Prive-Heiligdom

Je kampeerplek is ruim en uitgerust met een eigen toilet, douche en wastafel. Het comfort van je eigen badkamer te midden van de natuur zorgt voor een gevoel van luxe, terwijl je nog steeds de frisse buitenlucht om je heen hebt.

De Avonden: Onder de Sterrenhemel

Wanneer de avond valt, ontsteek je een knisperend kampvuur bij de overdekte vuurplaats. Hier deel je lachende momenten, rooster je marshmallows en geniet je van de warmte van het vuur. Het geluid van kabbelend water van de nabijgelegen beek zorgt voor een rustgevende achtergrondmelodie.

Het Ontwaken: Fris en Fruitig

Je word rustig wakker. Na een verfrissende douche in jouw privé-sanitair ben je klaar om de dag te omarmen. Vandaag staat er een leuke outdoor activiteit op het Programma. Misschien nog één bakje koffie, dan ga je echt.

De Beleving: Ontspannen

comfort natuur en gezelligheid op onze kampeerplaatsen met privé sanitair. Jouw avontuur wacht – boek vandaag nog en beleef jouw eigen kampeer verhaal!

Tarieven kampeerplaatsen met privé sanitair

Is de accommodatie niet meer beschikbaaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Camping met privé sanitair in de Belgische Ardennen

Ben je op zoek naar een camping met privé sanitair in de Belgische Ardennen? Dan ben je bij Camping Polleur aan het juiste adres. Op onze camping kun je naast normale kampeerplaatsen en kampeerplaatsen comfort, nu ook een kampeerplaats met privé sanitair huren. Wanneer je hiervoor kiest, hoef je dus niet voor een toiletbezoek of douchebeurt naar het toiletgebouw lopen. Dit kun je gewoon doen in het privé sanitair dat bij jouw kampeerplaats staat.

Wat is er aanwezig in het privé sanitair?

In het privé sanitair vindt u een douche, wastafel en toilet.

Is er aansluiting van water?

Ja er is aansluiting van (drink)water op de plaats. Daarnaast kunt u ook vuil water lozen indien u kiest voor een kampeerplaats op onze camping in de Ardennen met privé sanitair.

Hoeveel ampère elektriciteit is er?

Elke kampeerplaats is voorzien van een elektriciteit aansluitpunt van 16 Ampère.

Waar vind ik een camping met privé sanitair in de Belgische Ardennen?

Onze camping ligt in de Wallonische provincie Liège (Luik). In de directe omgeving van onze camping vind je de plaatsen Theux en Spa. Maar ook de plaatsen Luik, Durbuy en Monschau zijn nog geen uur rijden van de camping.