Kampeerplaats op Camping Ardennen met privé sanitair

Genieten van het comfort van een huuraccommodatie en het authentieke van kamperen? Boek dan één van de kampeerplaatsen op onze camping in de Ardennen met privé sanitair. Op uw eigen perceel kunt u gebruik maken van uw eigen toilet, douche en wastafel. Om uw verblijf extra comfortabel te maken vindt u op deze plaatsen ook een aansluiting voor elektriciteit, de aan- en afvoer van water en TV. Onze kampeerplaatsen met eigen sanitair staan op auto-vrije kampeerplaatsen. Dit houdt in dat u de auto niet op uw plaats hoeft te parkeren, maar dat er hiervoor een parkeerplaats aan de rand van het veld voorzien is.

kampeerplaats met privé sanitair

Tarieven kampeerplaatsen met privé sanitair

Is de accommodatie niet meer beschikbaaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Camping met privé sanitair in de Belgische Ardennen

Ben je op zoek naar een camping met privé sanitair in de Belgische Ardennen? Dan ben je bij Camping Polleur aan het juiste adres. Op onze camping kun je naast normale kampeerplaatsen en kampeerplaatsen comfort, nu ook een kampeerplaats met privé sanitair huren. Wanneer je hiervoor kiest, hoef je dus niet voor een toiletbezoek of douchebeurt naar het toiletgebouw lopen. Dit kun je gewoon doen in het privé sanitair dat bij jouw kampeerplaats staat.

Wat is er aanwezig in het privé sanitair?

In het privé sanitair vindt u een douche, wastafel en toilet.

Is er aansluiting van water?

Ja er is aansluiting van (drink)water op de plaats. Daarnaast kunt u ook vuil water lozen indien u kiest voor een kampeerplaats op onze camping in de Ardennen met privé sanitair.

Hoeveel ampère elektriciteit is er?

Elke kampeerplaats is voorzien van een elektriciteit aansluitpunt van 16 Ampère.

Waar vind ik een camping met privé sanitair in de Belgische Ardennen?

Onze camping ligt in de Wallonische provincie Liège (Luik). In de directe omgeving van onze camping vind je de plaatsen Theux en Spa. Maar ook de plaatsen Luik, Durbuy en Monschau zijn nog geen uur rijden van de camping.