Kleine camping Ardennen

Camping Polleur is 40 jaar geleden begonnen als kleine camping in de Ardennen. In de loop der jaren is de camping uitgebreid naar een middelgrote camping, maar de camping in België voelt nog steeds klein en knus aan.

Faciliteiten rondom onze camping

Deze kleine camping Ardennen heeft verschillende faciliteiten te bieden aan campingbezoekers. Naast de accommodaties kun je bij ons ook verschillende outdoor activiteiten ondernemen bij Survival Life. Hier kun je onder andere mountainbiken, klimmen en kajakken. Voor de volledige lijst met outdoor activiteiten kun je op de website van Survival Life kijken.

Kleine campings België

Er zijn verschillende kleine campings in België, camping Polleur is er daar een van. Camping Polleur is een camping met zwembad. Het zwembad is verwarmd en heeft een 32 meter lange glijbaan. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad dat 0.15 meter diep is en een kleuterbad met een diepte van 0.40 meter. Voor een hapje en een drankje ben je welkom in onze bar/bistro of kun je langs de naastgelegen snackbar wandelen. Daarnaast vind je op de camping schone sanitair gebouwen met warm water, drie speeltuinen, een mini-market, een wasserette, een disco en natuurlijk de receptie.

Kleine camping Ardennen aan rivier

Camping Polleur is een kleine camping Ardennen aan rivier de Hoëgne. Rivier de Hoëgne is een zijrivier van de Vesder en behoort tot het stroomgebied van de Maas. Deze rivier loopt langs de camping en langs Survival Life. Verschillende activiteiten vinden plaats rondom deze rivier. Met de GPS tocht ga je op pad langs de mooiste plekjes van het Hoëgne dal. Tijdens de Teamchallenge XL, Challenge Parcours XL en River Ropes zal je verschillende keren de rivier oversteken via verschillende soorten touwbruggen. Ook kun je een kajak huren en een afvaart maken op rivier de Amblevève.

Wij hopen je snel terug te zien op deze kleine camping Ardennen met voldoende faciliteiten en outdoor activiteiten via Survival Life.