Camping Ardennen met outdoor activiteiten

De Belgische Ardennen zijn het juiste adres voor een actieve invulling van je vakantie of weekendje weg! Onze Camping Ardennen outdoor activiteiten worden in samenwerking met Spa Adventure georganiseerd. Enkele voorbeelden van de gave camping ardennen outdoor activiteiten zijn: mountainbiken, speleologie, high ropes, buks- en boogschieten en kajakken.

Programma Spa Adventure

Tijdens de schoolvakanties en in de weekenden wordt er een programma aangeboden waarbij het mogelijk is om u individueel in te schrijven. Alvast weten wat er georganiseerd wordt? Hieronder vindt u deze terug. (hier programma’s invoegen).

Wilt u één van deze activiteiten alvast reserveren? Dat kan via de website van Spa Adventure.

Dagelijkse activiteiten

Naast deze activiteiten is het mogelijk om elke dag zelf op pad te gaan met een mountainbike, een wandeling te maken met een gps-apparaat of te gaan kajakken (mits de waterstand voldoende is). Deze activiteiten kunt u boeken via de website van Spa Adventure of komt langs bij de receptie van camping Polleur.

Activiteiten voor jong en oud

Spa Adventure organiseert meer dan 15 verschillende activiteiten. Zo is er voor jong en oud(er) altijd een avontuur te beleven! Vanwege veiligheidsoverwegingen geldt er voor veel van deze activiteiten geldt een minimale lengte van 140 centimeter en een minimale leeftijd van 8 jaar. Maar ook aan de kinderen die kleiner of jonger zijn wordt gedacht. Zo wordt er voor deze kinderen in de zomermaanden de gratis activiteiten Monkey Climbing en Adventure Games georganiseerd. Daarnaast kunnen ze zich het hele seizoen uitleven in onze avontuurlijke speeltuin!

 

Boek jouw volgende actieve vakantie

Op onze Camping Ardennen met outdoor activiteiten kun je uit verschillende accommodaties kiezen voor jouw volgende verblijf. Zo hebben wij verschillende stacaravans, maar bijvoorbeeld ook chalets en een comfort huurtent. Bekijk hieronder een overzicht van onze accommodaties en boek jouw verblijf op onze Camping Ardennen met outdoor activiteiten.

Waar ligt de Camping Ardennen met outdoor activiteiten?

Onze survival Ardennen camping ligt midden in de Wallonische provincie luik. Vanaf onze camping sta je zo in Theux of Spa. De plaatsen Luik, Durbuy en Monschau liggen op nog geen uur rijden van de camping.

Welke faciliteiten vind ik op de camping?

Wanneer jij op onze camping ardennen survival activiteiten komt ondernemen, wil je waarschijnlijk wel dat op de camping goede sanitair voorzieningen aanwezig zijn. Daarnaast hebben wij ook onder andere een wasserette op de camping.