Camping Ardennen kindvriendelijk

Samen met je gezin kamperen in de Ardennen. Waarschijnlijk ben je dan op zoek naar een kindvriendelijke camping met veel activiteiten. Is onze Camping Ardennen kindvriendelijk? Jazeker. Op onze camping organiseert ons animatieteam leuke activiteiten voor jong en oud. Naast het activiteitenprogramma van het animatieteam, kunnen kinderen zichzelf ook vermaken in een van de drie speeltuintjes of in het zwembad van de camping.

Beleef een leuke vakantie

Wat onze kleine Camping Ardennen kindvriendelijk maakt, is dat er verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan knutselen in de kidsclub, het meeleeftheater en een minidisco. Naast de activiteiten op onze camping, is er in de omgeving ook genoeg te doen om er een leuke vakantie van te maken. Zo zijn er verschillende attracties in de buurt, maar kun je er ook een sportief dagje van maken.

Kies uit verschillende accommodaties

Op zoek naar een kleine Camping Ardennen kindvriendelijk verblijf? Op Camping Polleur kun je terecht met je eigen tent, camper of caravan. Wanneer je wel graag op een camping wil verblijven, maar geen eigen kampeermiddel hebt dan kun je kiezen uit onze verschillende accommodaties. Verblijf bijvoorbeeld in een stacaravan, chalet of comfort huurtent. Bekijk alle accommodaties hieronder.

Boek een verblijf

Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een van onze accommodaties, kun je jouw vakantie direct op de website boven. Dit kun je doen via de pagina van de accommodatie zelf of via de zoek en boek pagina. Deze pagina is vooral heel handig wanneer je geen voorkeur hebt voor een accommodatie, maar wel weet wanneer je op vakantie wil. Je kunt dan eenvoudig via de datum, de verblijfsduur en het aantal personen direct zien welke accommodaties beschikbaar zijn. Hopelijk zien we jou en je gezin snel terug op onze kindvriendelijke camping.