Visvijver op wandelafstand van camping

Op zoek naar een camping met viswater? Dan zit u bij Polleur goed. De visvijver is de gehele week geopend van 7:00 -21:00 uur m.u.v dinsdag.U betaalt een toegangsprijs per dagdeel variërend van 6 tot 20 euro waarbij er forellen voor u uitgezet worden. Kinderen tot 12 jaar betalen een verlaagde toegangsprijs. U mag de totale vangst meenemen ongeacht het aantal gevangen vissen. U kunt ter plekke een hengel huren en aas kopen, u mag geen kunstaas of lokmiddelen gebruiken. De visvijver heeft een eigen uitbater, u betaalt uw toegang bij de cafetaria van de visvijver .

Vliegvissen is mogelijk in de Ambleve bij Remouchamps. U dient bij de VVV in Remouchamps een vergunning te kopen. of via deze link van La Truite
op deze site staat ook meer leuke informatie over alles wat bij vissen in de Ardennen komt kijken.

In de omgeving zijn meerdere openbare vijvers en rivieren die alleen bevist mogen worden met daarbij behorende vergunningen.

In het beekje langs de camping zit ook vis, dit is een kweekgebied en daarmee is het verboden om hier te vissen.

Visvijver Polleur

De visvijver is de gehele week geopend van 7:00 -21:00 uur m.u.v dinsdag. Kinderen tot 12 jaar betalen een verlaagde toegangsprijs. U mag de totale vangst meenemen ongeacht het aantal gevangen vissen. U kunt ter plekke een hengel huren en aas kopen, u mag geen kunstaas of lokmiddelen gebruiken.