Verhuur

Bij de receptie kunt u terecht (tijdens de openingsuren) voor de verhuur-service van skelters, kajaks, mountainbikes en GPS toestellen. De tarieven en borgsommen kunt u hieronder terug vinden.

Skelterverhuur

De skelters zijn geschikt voor kinderen van 8 tot 15 jaar. De verhuur termijn gaat per 24 uur, u kunt de skelter huren tijdens de openingstijden van de receptie. Als u bijvoorbeeld vandaag om 10:00 uur een skelter huurt dan dient u hem morgen om 10:00 uur weer in te leveren.

Kosten per skelter: €7,50
Borg per skelter: €25,00

Mountainbike verhuur

Tijdens uw verblijf is het mogelijk om een mountainbike te huren. U kunt de mountainbike ophalen tussen 09:00 – 10:00 bij de receptie. De mountainbike dient u op dezelfde dag voor 18:00 uur weer terug te brengen.

Kosten per fiets: €19,50
Borg per fiets: €50,00

Kajakverhuur

Een afvaart met een lengte van 9 km in 1-persoons of 2-persoons kajaks. Deze tocht mag je in eigen tempo en geheel zelfstandig volbrengen. De startplaats van de afvaart is op ongeveer 30 minuten rijden (met eigen auto) van de camping. U kunt de tickets voor de kajak verhuur kopen tijdens de openingstijden van de receptie.

Let op: de laatste afvaart is rond 14:30 uur, dus met aanrijd-tijd naar het beginpunt, dient u om uiterlijk 14:00 uur van de camping te vertrekken.

Kosten per persoon: €16,00
Busvervoer (terug naar beginpunt kajaktocht): €3,50

GPS-verhuur

Met behulp van een GPS toestel (Global Positioning System), gaat u op pad langs de mooiste plekjes van het Hoegne dal. Wij beschikken over een 2-uurs en 4-uurs route. U kunt deze huren tijdens de openingstijden van de receptie.

Kosten per 4 personen: €19,50
Borg GPS toestel/ roadmap: €50,00

Materiaalverhuur voor Oriëntatietocht

Met behulp van een GPS toestel (Global Positioning System), kompas en oleaat, gaat u vanaf de camping op pad langs de mooiste plekjes van de Hoegne-Vallei. Deze route duurt ongeveer 4 uur. U kunt deze materialen huren tijdens de openingstijden van de receptie.

Kosten per 4 personen: €19,50
Borg GPS toestel/ roadmap/ kompas/ oleaat: €50,00