Faciliteiten op onze camping

Om je vakantieverblijf zo prettig en comfortabel mogelijk te maken, beschikt onze camping over verschillende faciliteiten. Onderstaand vind je een korte opsomming. Klik op onderstaande faciliteiten voor meer informatie.

Faciliteiten aanbod

Camping Ardennen met faciliteiten

Zelfs als je van eenvoudig kamperen houdt is het fijn als een camping over een aantal basisfaciliteiten beschikt. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je altijd onder een schone en warme douche kunt gaan staan, ontbijt kunt halen bij de (mini) supermarkt en dat de kinderen zich kunnen vermaken.

Zoals je hierboven kunt zien, beschikt onze camping over veel faciliteiten. Met vragen kun je dagelijks tussen 9:00-12:00 en 14:00-18:00 terecht bij de receptie. Daarnaast beschikt onze camping over draadloos internet en kun je dus op heel de camping gebruik maken van WiFi.

Alles voor een comfortabel verblijf

Op de camping vind je twee sanitair gebouwen. Deze sanitair gebouwen zijn modern en worden goed schoon gehouden. Je kunt hier gratis gebruik maken van het warme water. Na een actief dagje weg kun je bijvoorbeeld een lekkere (warme) douche nemen.

Onze bar/bistro is in de zomer iedere dag geopend. Je kunt hier gezellig een hapje eten of genieten van een drankje. Als je  voor langere tijd op de camping verblijft kan het fijn zijn om tussendoor een keer je kleding te wassen. Hiervoor kun je terecht in de wasserette.

Genoeg te doen voor de kinderen

Onze camping is erg toegankelijk voor gezinnen met kinderen. Dit betekent dat wij er ook voor gezorgd hebben dat er leuke faciliteiten en activiteiten zijn. Kinderen willen zich natuurlijk niet vervelen op vakantie. Naast de animatie activiteiten die wij in de zomermaanden organiseren, kunnen kinderen zich ook vermaken met een van onze faciliteiten. Op onze camping  bevinden zich drie speelplaatsen. In de zomer kunnen kinderen heerlijk spelen in het zwembad. Ook is het mogelijk om te gaan vissen bij de visvijver of gebruik te maken van een van de sportfaciliteiten. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld uitleven op het sportveld of een potje tafeltennis spelen.

Op de camping is het ook mogelijk om bijvoorbeeld skelters, mountainbikes en GPS toestellen te huren.