Camping Durbuy

Vanuit onze camping kunt u in Durbuy verschillende bezienswaardigheden en steden bezoeken. Durbuy is een van de steden die u niet mag overslaan bij uw bezoek aan de Ardennen. Durbuy is één van de meest populaire trekpleisters van de Belgische Ardennen. De stad is niet alleen in de Belgische Ardennen gelegen, maar ook in de streken Condroz en Famenne. Het stadje stamt uit de middeleeuwen en dat is nog goed terug te zien wanneer je hier doorheen wandelt. Onze camping in Durbuy is een geweldige plek voor gezinnen maar ook voor mensen die toe zijn aan rust. Er is in Durbuy voor iedereen iets te beleven.

Camping Durbuy met zwembad

Camping Polleur is niet zomaar een camping, maar een camping met zwembad. Aan het zwembad of in één van de vele beekjes brengen jonge gezinnen vaak hun dag door. Gezinnen of groepen met oudere kinderen en volwassenen kunnen deelnemen aan een van de activiteiten van Survival Life. Bij Survival Life kunt u onder andere kiezen uit mountainbiken, klimmen, kajakken, quad rijden en nog meer leuke activiteiten. Oudere bezoekers van de camping bezoeken bezienswaardigheden in de omgeving, gaan vissen of genieten voor hun caravan van de rust. Een van de bezienswaardigheden die veel bezocht wordt door onze bezoekers is het stadje Durbuy.

Vakantiehuis Durbuy

Krijgt u al zin om op vakantie te gaan naar Durbuy? De perfecte combinatie van rust, natuur en cultuur zorgt voor een prettige en ontspannen vakantiesfeer. Dit, samen met de vele leuke uitstapjes en sportieve activiteiten, maakt van Durbuy de perfecte bestemming voor een weekendje, midweekje of weekje weg. Met een Belgisch biertje in de hand op het terras van je vakantiehuis in Durbuy kunt u vakantie niet meer stuk. Ervaar het zelf. Kunt u het perfecte vakantiehuis in Durbuy niet vinden? In deze middeleeuwse stad waan je je al snel in een heel andere wereld. Onze vakantiehuizen op de camping in Durbuy liggen in een oase van groen, waar rust en ruimte heerst. Bent u op vakantie met het hele gezin of met een groep vrienden? Bel dan ons even voor de mogelijkheden.

De stad Durbuy

Deze stad heeft ongeveer 11.000 inwoners en is daarmee net niet het kleinste stadje van de wereld. In Kroatië is er namelijk een stad met zo’n 30 inwoners minder. In de middeleeuwen was Durbuy een belangrijk industrie- en handelscentrum. Hoewel Durbuy toen ook al klein was, kreeg het toch in 1331 de status “stad”. Dit Waalse stadje is gelegen in de Belgische provincie Luxemburg. Ondanks dat Durbuy niet officieel het kleinste stadje van de wereld is, staat het hier wel om bekend. Dit is jaarlijks voor duizenden toeristen een reden om naar dit mooie stadje te komen. In deze sfeervolle stad kunnen prachtige foto’s gemaakt worden. Het stadje telt slechts enkele straten waar je kunt rondstruinen of iets kunt drinken op een van de terrassen. Durbuy ligt prachtig in de groene bergen van de Ardennen. In de zomer is het klimaat hier heerlijk en daardoor ideaal voor een leuk dagje uit tijdens uw vakantie.

Camping Polleur: vlakbij Durbuy

Camping Polleur ligt vlakbij Spa en Theux en op ongeveer drie kwartier rijden van Durbuy. De route van Camping Polleur naar Durbuy is prachtig. Onze ANWB-erkende familiecamping ligt aan het beekje de Hoëgne. Wanneer u op zoek bent naar een camping waar u kunt genieten van de prachtige natuur van de Ardennen bent u bij Camping Polleur aan het juiste adres.

Voor een verblijf op onze camping Ardennen kunt u kiezen uit de volgende accommodaties: kampeerplaats, huurtent comfort, camperplaats, cottage, cabane, verschillende type stacaravans, maison Polleur, bivakterrein en een appartement. Wij hebben regelmatig interessante aanbiedingen voor onze camping. Bekijk onze lopende aanbiedingen.