Camping Formule 1 weekend Spa Francorchamps

Tijdens Formule 1 zijn we een race-fanaten-camping en even geen gezins-camping. Veel mannnen die in een gezellige sfeer samen een gepassioneerd week-end beleven op het mooiste circuit van de Wereld!! De openingstijden van de bar zijn iets verruimd en het mag wat langer gezellig blijven op het terrein. Voor families met kinderen of “niet-formule1”-fans vraagt dit om enig begrip. Go MAX!!!

Grandprix F1 Belgium

Koop hier jouw Circuit-tickets!

Boek hier jouw F1 arrangement

In het formule 1 weekend bieden wij een speciaal F1 arrangement* aan. Wat dat inhoudt?

  • 3 nachten betalen = vier verblijven – verblijf van donderdag 27 augustus t/m maandag 31 augustus op onze camping
  • 2 keer gebruik maken van onze shuttle service per persoon – met onze shuttle service rijden we heen en weer vanaf onze camping naar het dorp Francorchamps. De shuttle service rijdt van vrijdag t/m zondag op bepaalde tijden. Je mag zelf bepalen welke dagen je gebruik maakt van deze shuttle service.
  • 2 keer ontbijt per persoon – Van vrijdag t/m maandag is op bepaalde tijden een ontbijt beschikbaar.
  • Live entertainment op de camping – Vrijdag en zaterdag kun je genieten van live entertainment op de camping. Op vrijdag zal er een DJ zijn en op zaterdag komt een band optreden.

*Onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Boek hieronder jouw F1 arrangement.  Je kunt ook een reservering plaatsen via ons reserveringsformulier.

Camping Spa Francorchamps

Circuit Spa Francorchamps is volgens velen het mooiste circuit van de Benelux. Vooral het prachtige beboste landschap draagt bij aan de schoonheid van de racebaan. Spa Francorchamps is jaarlijks een van de circuits waar de Grand Prix van de Formule 1 wordt gereden. Hier wordt door veel mensen dan ook al ver van te voren naar uit gekeken. Fans weten vaak de weg naar het circuit te vinden en verblijven regelmatig wat langer in de Ardennen om van de omgeving te genieten. En ze hebben groot gelijk, want het gebied is een ideale bestemming voor een korte vakantie. De natuur is adembenemend mooi en biedt ook talloze mogelijkheden om bijvoorbeeld te survivallen. Ook mensen die van de rust willen genieten, zullen zich op zijn plaats voelen op Camping Polleur.

Circuit Spa Francorchamps

Het circuit is in 2007 nog aangepast. Dit was ook noodzaak, want in het jaar ervoor was namelijk geen belgische Grand Prix  gereden vanwege de verouderde faciliteiten. Vandaar dat in 2007 het parcours deels is veranderd. De bekende busstop-chicane is veranderd in een bocht van 90 graden naar rechts. Deze bocht leidt naar de vernieuwde pitsingang. Ook de infrastructuur buiten het circuit is stukken beter sinds de werkzaamheden. Voor toeristen is het circuit tegenwoordig nog beter te bereiken dan voorheen.

Combineer bezoek aan F1 Grand Prix van België met verblijf op camping Polleur

Onze camping is, zoals de naam al doet vermoeden, gelegen in het plaatsje Polleur. Dit ligt op slechts 20 minuten rijden vanaf circuit Spa Francorchamps. Ideaal dus als u een bezoek wilt brengen een de racebaan en een of meerdere dagen wilt blijven hangen. Op onze camping kunt u heerlijk vertoeven en gebruik maken van alle faciliteiten die kamperen een stuk aangenamer maken. Zo vindt u altijd proper sanitair bij ons en kunt u op warme dagen een verfrissende duik nemen in onze zwembad. Wij bieden verschillende types accommodaties. Zo kunt u zelf een vrije plaats huren, of tijdelijk in een van onze stacaravans, tenten, cabanes, appartementen of in ons landhuis verblijven. Bekijk welk soort verblijf het beste bij u past.