7,9
Klanten beoordelen Camping Ardennen met een 7,9, gebaseerd op 195 beoordelingen op de schaal van 10.
F1 Spa Francorchamps camping

F1 Kampeer-arrangement

 F1 GRAND PRIX SPA FRANCORCHAMPS
F1 Arrangement
1 persons
€ 199,-
Reserveer nu

4 nachten 29 aug - 2 sept
incl. 2 circuit transfers per persoon v.v.
incl. 2 x ontbijt per persoon

F1 Arrangement
per extra person

€ 79,-
Reserveer nu
4 nachten 29 aug - 2 sept
incl. 2 circuit transfers per persoon v.v.
incl. 2 x ontbijt per persoon

 

Shuttle en Bus transfer service vanaf camping Polleur


Formule 1

Tijdens Formule 1 zijn we een race-fanaten-camping en even geen gezins-camping. Veel mannnen die in een gezellige sfeer samen een gepassioneerd week-end beleven op het mooiste circuit van de Wereld!! De openingstijden van de bar zijn iets verruimd en het mag wat langer gezellig blijven op het terrein. Voor families met kinderen of "niet-formule1"-fans vraagt dit om enig begrip. Go MAX!!!

Camping Spa Francorchamps

Er zijn nog diverse accommodaties en kampeerplaatsen beschikbaar voor het F1 weekend van 29 augustus tot en met 2 september bekijk de aanbiedingen.

Niet ver van het circuit Spa-Francorchamps vind je onze camping met zwembad. Jaarlijks wordt op dit racecircuit de Spa-Francorchamps Formule 1 georganiseerd. Niet alleen voor de coureurs is dit een legendarisch evenement waar al het hele jaar naar uitgekeken wordt. Ook voor de vele fans is dit een evenement waarop zij jaarlijks terugkeren. Het circuit van Spa-Francorchamps wordt door veel coureurs zelfs het mooiste racecircuit van de wereld genoemd. Dit komt door de combinatie van de moderne toepassingen met de authenticiteit van het landschap en de omgeving. In 2007 is zowel het circuit als de infrastructuur rondom Spa-Francorchamps aangepast. Hierdoor is het circuit beter bereikbaar. De bekende busstop-chicane is toen vervangen door een 90 graden bocht naar rechts die naar de vernieuwde pitsstop leidt. Deze aanpassingen waren nodig, omdat er in 2006 geen Grand Prix gereden werd vanwege de verouderde baan en infrastructuur. 

Combineer bezoek aan F1 Grand Prix van België met verblijf op camping Polleur

Wanneer je bij de Formule 1 op het circuit van Spa-Francorchamps aanwezig wil zijn of graag zelf een ronde maakt over het circuit, kun je dit goed combineren met een verblijf op camping Polleur. Deze camping nabij Spa ligt op slecht 20 minuten rijden van het circuit. Op deze manier kun je het bezoeken aan het circuit combineren met een heerlijke vakantie in de prachtige Ardennen. Op de camping kun je fijn tot rust komen terwijl je de andere dag een adrenalinekick meemaakt bij het circuit. De camping is makkelijk te bereiken vanuit het circuit. Deze camping nabij Spa is een erg populaire verblijfplaats voor bezoekers van de Formule 1 op het Spa-Francorchamps circuit. Ondanks dat de camping over vele accommodaties beschikt, moet je er wel op tijd bij zijn met boeken voordat alle accommodaties bezet zijn.

Camping Spa-Francorchamps

Wanneer je een camping zoekt midden in de Ardennen, dan is Camping Polleur ideaal. Zoals hierboven al wordt beschreven, ligt het circuit Spa-Francorchamps op slecht 20 minuten rijden. Verder zijn er nog talloze andere uitstapjes te bedenken die minder dan een uur rijden zijn. Dat is het grote voordeel van een camping in de Ardennen. Je bent namelijk teruggetrokken in de natuur, maar toch zijn er genoeg bezienswaardigheden in de buurt.

Formule 1 Grand Prix Spa Francorchamps Belgie

   

De formule 1 Grand Prix op Spa-Francorchamps is altijd een sensatie!!
Dit jaar wordt de F1 verreden in het weekend van 30 augustus t/m 1 september 2019.

Op zaterdag en zondag rijdt er vanaf de camping een SHUTTLE naar Francorchamps (reserveren bij aankomst op de camping). Wij bieden u verschillende accommodaties in dit bijzondere weekend.

Speciale aanbiedingen voor de Formule 1 Grand Prix van België op Spa-Francorchamps.


Op zoek naar Circuit-tickets?

F1 Belgian Grand Prix Spa Francorchamps 2019

You're very welcome at our campsite during the famous Belgium F1 Grand Prix. This race on one of the world most beautifull cicuits with its pituresque hills of the Belgian Ardens. Visiters from all over the world are visiting this spectacular circuit with memorable races. Spa Francorchamps is the most spectacular and longest circuit in west-Europe, a quaranty for a weekend/ race you will never forget.

Our campsite has various types of accommodations and a shuttle (reservations are possible at arrival and the shuttle drives only on saturday and sunday in the Formula 1 weekend) to the circuit of Spa-Francorchamps. You can make a reservation. The famous 24h of Spa, motor GP an historical races are always sensational.

Special F1 Belgian Fomula 1 Grand Prix camping-offer:  


Koop hier jou laatst Circuit-tickets!

 
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 54 10 33

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Aangesloten bij