ANWB camping in de Ardennen

Op zoek naar een ANWB camping in de Ardennen? Camping Polleur is jaren erkend door de ANWB. Dat betekent dat de camping geïnspecteerd en goedgekeurd is door de ANWB. Wij zijn een gezellige familiecamping in de Belgische Ardennen met een uitgebreid aanbod aan kampeermogelijkheden en accommodaties. Op de camping zelf hoef je je niet te vervelen, maar ook in de omgeving vind je veel leuks. Zien we jou deze zomer?

Verblijven op een ANWB camping

Op onze camping vind je niet alleen kampeerplaatsen en tenten. Wij hebben namelijk ook een aantal accommodaties waarin je kunt verblijven. Denk bijvoorbeeld aan verschillende stacaravans, chalets en een cottage. Wil je graag kamperen, maar heb je geen eigen tent? Ook dan kun je terecht bij camping polleur. Op onze camping vind je een aantal comfort huurtenten. Deze zijn geschikt voor 4 personen, hebben twee slaapcabines en zijn van nog een aantal gemakken voorzien.

Leuke activiteiten

Op onze ANWB erkende camping hoef jij je niet te vervelen tijdens je verblijf. De camping heeft een zwembad met glijbaan, verschillende speeltuinen en ook een sportveld, jeu-de-boules baan en een overdekte hal om te tafeltennissen. Daarnaast worden op de camping skelters verhuurd en kan je een mountainbike of GPS toestel huren om de omgeving te verkennen.

Op zoek naar een sportieve vakantie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met Spa Adventure worden er verschillende outdoor activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan high ropes parcours, speleologie en buks- en boogschieten. Deze activiteiten kunnen geboekt worden via de website van Spa Adventure.

Tips voor een hele leuke vakantie

Naast de leuke activiteiten op en rondom onze camping, is er nog veel meer te doen in de omgeving. Wij hebben een aantal tips om jouw vakantie in de Ardennen nog leuker te maken.

 •  
  wandelen in de ardennen

  Omgeving

  Hier treft u een overzicht aan van de directe omgeving van Polleur.

 •  
  Kasteel Reinhardsetin

  Bezienswaardigheden

  In de omgeving van Polleur zijn er tal van bezienswaardigheden, wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt.

 •  
  Forestia

  Attractie

  Op deze pagina hebben wij getracht u een overzicht te geven van de verschillende attracties die u bij ons in de omgeving kunt ondernemen.