Activiteiten in de Ardennen

Tijdens uw verblijf op Camping Polleur zijn er verschillende activiteiten die u op onze camping kunt ondernemen. Daarnaast vindt u in de omgeving van Camping Polleur ook een aantal leuke activiteiten, waarvan enkele de hele dag kunnen vullen. Wij hebben deze activiteiten voor u ingedeeld in de categorieën: animatie, recreatie, survival/outdoor, attracties, omgeving en bezienswaardigheden. Onderstaand vindt u bovengenoemde categorieën van activiteiten in de Belgische Ardennen. Wanneer u meer informatie wilt over een bepaalde categorie, kunt u op de categorie klikken.

Activiteiten op en vlakbij onze camping

 •  
  Knutselen

  Animatie

  Dagelijks worden er gratis activiteiten georganiseerd gedurende het hoogseizoen voor jeugd, pubers en ouderen.

 •  
  Verwarmd zwembad met glijbaan van 30 meter in de Ardennen

  Recreatie

  In ons animatieprogramma staan een aantal activiteiten vermeld waar kosten aan verbonden zijn.

 •  
  Kasteel Reinhardsetin

  Bezienswaardigheden

  In de omgeving van Polleur zijn er tal van bezienswaardigheden, wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt.

 •  
  wandelen in de ardennen

  Omgeving

  Hier treft u een overzicht aan van de directe omgeving van Polleur.

 •  
  Camping met outdooractiviteiten zoals tokkelen

  Survival | Outdoor

  In samenwerking met Spa Adventure bieden wij een groot aantal survival en outdoor activiteiten, zoals canyoning, kajakken, GPS-tochten, mountainbiken en veel meer.

 •  
  Forestia

  Attractie

  Op deze pagina hebben wij getracht u een overzicht te geven van de verschillende attracties die u bij ons in de omgeving kunt ondernemen.

Outdoor activiteiten van camping Ardennen

Outdoor activiteiten maken uw verblijf op onze camping in de Ardennen nog leuker. De outdoor activiteiten op Camping Polleur zijn in drie verschillende groepen opgedeeld, namelijk: animatie, recreatie en survival. De animatie activiteiten vinden dagelijks plaats op de camping. In het hoogseizoen kan er gratis deelgenomen worden aan deze activiteiten. Enkele voorbeelden van animatie activiteiten zijn knutselen, een boswandeling maken en naar de (mini) disco.

Op onze camping Ardennen zijn er ook enkele recreatie activiteiten waar u als campinggast aan mee kan doen. Voor deze activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. De volgende recreatie activiteiten worden aangeboden op Camping Polleur: zeskamp, bingo en een bierproefavond. Zeskamp is een leuke en actieve activiteit voor het hele gezelschap. De bingo is een avondvullend programma waarbij u voor de vergoeding twee consumptiebonnen, een lekker hapje en vijf bingo kaarten krijgt. Bij de bierproefavond proeft u verschillende bieren terwijl u geniet van heerlijke hapjes.

Survival Life ligt vlak naast onze camping Ardennen en biedt in samenwerking met Spa Adventure verschillende outdoor survival activiteiten aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn mountainbiken, quad rijden, klimmen, abseilen en kajakken. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten op survivallife.nl.

Outdoor activiteiten omgeving Camping Ardennen

Naast de activiteiten op camping Ardennen zijn er ook nog outdoor activiteiten in de omgeving. Camping Polleur bevindt zich in de provincie Luik op slechts tien minuten rijden van het stadje Spa en 4,5 kilometer van de gemeente Theux. In de Ardennen kunt u heerlijk wandelen. Boven de camping vindt u het bosgebied “Bois de Staneux”, hier kunt u bijvoorbeeld een mooie wandeltocht maken. Ook kunt u in het gebied rondom de camping heerlijk fietsen en mountainbiken. In de omgeving van camping Ardennen vindt u ook enkele bezienswaardigheden. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het middeleeuwse kasteel Chateau Reinhardstein, de mijnen van Blegny bezoeken, naar een chocolade museum en meer.

In de omgeving van de camping vindt u ook enkele attracties. Voor de kleintjes is het leuk om een bezoekje te brengen aan Plopsa Coo in Stavelot. Bij Monde Sauvage kunt u kiezen tussen een bezoek aan de grotten of het enige safaripark in België. In de grotten kunt u de langste ondergrondse boottocht ter wereld maken. Bent u meer op zoek naar activiteit om tot rust te komen? Op tien minuten rijden van de camping vindt u de thermen van Spa. Bekijk andere attracties in de omgeving van camping Ardennen.