Animatie activiteiten vanaf de camping

Kinderen kunnen zich bij ons helemaal uitleven! Klauteren op de speeltoestellen,  zwemmen in het zwembad of meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

Animatieprogramma voor alle leeftijden

Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie organiseert ons animatieteam dagelijks allerlei leuke activiteiten. Voor de kleintjes begint de dag met kleuren en knutselen in de Kidsclub. In de middag wordt er een tof middagspel gespeeld. En elke avond worden er fantastische avonturen beleefd tijdens het meeleeftheater. De dag sluiten we swingend af tijdens de minidisco!

Binnen het animatieprogramma wordt ook gedacht aan de oudere kinderen. Een leuk middagspel, een spannende spooktocht of een uitdagend klimactiviteit staan allemaal op het programma. Voor de sportievelingen worden er meerdere keren per week een sporttoernooi georganiseerd!

Een voorbeeld van ons animatieprogramma tijdens de zomer vind je hier.

Campingdisco

Op de camping is  een echte disco, die geluiddicht is! Tijdens de zomermaanden wordt hier elke dag aan het begin van de avond de minidisco en jeugddisco georganiseerd. In het hoogseizoen is de disco ook een aantal avonden per week geopend voor jeugd vanaf 15 jaar. Na 23:00 behoort het rustig te zijn op de camping. Daarom is onze disco geluiddicht. Hierdoor hoort u buiten niks van de feestende mensen binnen. De disco is een gezellige ruimte, klein maar fijn, met onder andere: bar, laser, lichteffecten, rookmachine en natuurlijk muziek!