Camperplaats Ardennen

Op zoek naar een camperplaats in de Ardennen? Onze camping beschikt over meerdere camperplaatsen. Deze camperplaatsen beschikken over een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer, daarnaast zijn er verharde rijbanen aangebracht.

Door de harde ondergrond zijn de meest kampeerplaatsen geschikt om een camper te plaatsen, echter zijn er niet overal aansluitpunten voor water en afvoer beschikbaar. Indien u een comfortplaats (88 t/m 179) boekt heeft u wel een aansluiting op water en afvoer.

Op de camping is een camperservice plaats aanwezig, zodat de vuilwatertanks geleegd kunnen worden en vers drinkwater kunnen inslaan.

Camperplaatsen in de Ardennen

Ben je op zoek naar camperplaatsen in de Ardennen in België? Bij Camping Polleur ben je aan het juiste adres. Onze camping beschikt over meerdere camperplaatsen. De camperplaatsen op onze camping beschikken over een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Door deze aan te sluiten op je camper, kun je eenvoudig gebruik maken van alle voorzieningen van jouw camper.

Verblijf op een camperplaats in de Belgische Ardennen

Wil je toch het kampeer gevoel hebben maar geen zin om in een tentje te liggen? Ga dan voor een camperplaats in de Ardennen. Een camper biedt meer comfort dan een tent. Het is de perfecte vakantie als je op zoek bent naar rust, met de kinderen op vakantie gaat of voor een actieve vakantie wilt gaan. In een camper zul je het bijvoorbeeld in de nacht minder koud hebben dan wanneer je in een tent ligt te slapen. Ook is een camper vaak van alle gemakken voorzien doordat deze is voorzien van sanitair en een keuken. Kinderen hebben het altijd naar hun zin bij ons op de camping door de vriendjes die ze maken. Regen is ook minder erg wanneer je in een camper verblijft. Bij ons Zien we je terug tijdens jullie verblijf met de camper in de Ardennen?

Camping met camperplaatsen in de Ardennen

Onze camping met camperplaatsen in de Ardennen beschikt over verschillende faciliteiten. Op de camping zijn verharde rijbanen aangebracht waardoor je makkelijker met je camper naar je camperplaats kunt rijden. De camping heeft twee verschillende zwembaden, namelijk een diep bad en een peuter- en kleuterbad. Hier kun je heerlijk afkoelen op een warme zomerdag. Na het zwemmen kun je een heerlijk warme douche nemen in een van onze schone sanitair gebouwen. Je kunt hier gratis gebruik maken van warm water.

Voor de kinderen zijn er drie speelplaatsen op de camping. Ook kunnen zij bijvoorbeeld een skelter huren waarmee zij heel de dag kunnen rondrijden. Op de camping worden verschillende sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Kinderen kunnen in de zomer aansluiten bij het animatie programma. Daarnaast is er WiFi beschikbaar op de gehele camping, kun je boodschappen doen bij de mini-market en kun je een was draaien in de wasserette. Klik hier voor een overzicht van alle faciliteiten.

Zoek dan ook niet verder, maar boek je camperplaats Ardennen en kom op vakantie met de camper bij Camping Polleur.

 

Tarieven standaard camperplaatsen

Is de accommodatie niet meer beschikbaaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Tarieven comfort camperplaatsen