Betaalbaar Genieten in Onze Stacaravan Budget

Ontdek de diversiteit aan accommodaties op onze camping, van gloednieuwe modellen tot de charmante Stacaravan Budget. Met een vriendelijk prijskaartje biedt deze accommodatie een ontspannen vakantie-ervaring.

Comfortabel Kamperen:

🍳 Volledig Uitgeruste Keuken: Geen gedoe met kleine camping fornuizen, maar een ruime keuken voor een heerlijk diner.
🚿 Eigen Sanitaire Voorzieningen: Geniet van privacy met uw eigen badkamer, vergelijkbaar met nieuwere modellen.

Indeling van de Stacaravan Budget:

🛌 Knusse Slaapruimtes: Een slaapkamer 2 persoons met knus tweepersoonsbed (1,80 bij 1,40) en een aparte kamer met twee eenpersoonsbedden (1,80 bij 0,70).
📺 Gezellige Huiskamer: Mis geen enkele aflevering van uw favoriete tv-serie in een sfeervol ingerichte huiskamer.
🌳 Buiten Genieten: Ontbijt of dineer in de buitenlucht op uw eigen terras met tafel en stoelen.

Wij onderhouden de Budget caravans zorgvuldig, met jaarlijkse onderhoudsbeurten om alle mogelijke defecten te herstellen.

lakens, dekbedden en kussens zijn aanwezig. handdoeken en theedoeken dient u zelf mee te brengen.

Kies voor verblijf zonder poes pas in onze Stacaravan Budget – waar betaalbaar genieten een garantie is.

Voorzieningen camping Polleur

Op camping Polleur vindt u verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf. De camping beschikt onder andere over een gezellige bistro, mini-market en wasserette. De kinderen kunnen zich vermaken in het verwarmde zwembad, in één van de drie speeltuinen of deelnemen aan het recreatieprogramma. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van WiFi om het thuisfront op de hoogte te houden van uw avonturen in de Belgische Ardennen.

Mag er een bijzettentje worden geplaatst?

Ja, je mag een bijzettentje plaatsen in de uit van de stacaravan Budget. Echter mag het maximaal aantal personen niet boven de 5 uitkomen. Het bijzettentje kan dus niet gebruikt worden om extra slaapplaatsen te creëren.

Zijn de stacaravans Budget goed onderhouden?

Ja zeker, jaarlijks worden de stacaravans onderworpen aan een onderhoudsbeurt. De stacaravans Budget zijn wat betreft interieur natuurlijk wat verouderd, maar alles wordt goed onderhouden en schoongemaakt. Natuurlijk kan het één keer gebeuren dat er iets defect gaat tijdens uw verblijf. Meld dit dan bij de receptie, dan zullen wij er alles aan doen om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.