weekend ardennengoedkope camping ardennengoedkope campingkamperen ardennencamping ardennen zwembad

Goedkope camping met zwembad

Een fijne vakantie hoeft niet duur te zijn. Camping Polleur is gelegen nabij Spa en daarmee midden in de prachtige Ardennen. Met de auto bent u er binnen enkele uurtjes. Zo bent u niet ver van huis, maar toch even lekker er tussenuit. Camping Polleur is een goedkope camping die toch alle mogelijke faciliteiten biedt. Zowel jong en oud publiek vermaken zich het hele seizoen door op Camping Polleur en in de mooie omgeving. Want ook in de omgeving is er genoeg te doen.

Vele faciliteiten

U vindt een groot aantal faciliteiten die het kamperen in de Ardennen een stuk eenvoudiger en leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan wifi, een disco, sport en spel en horecagelegenheden. Natuurlijk kan een speeltuin voor de kleintjes niet missen. Bovendien kunnen de kinderen ook heerlijk genieten in ons zwembad, met een glijbaan van maar liefst 32 meter lang! Dit zwembad is van mei tot september dagelijks geopend. En wanneer ze niet zo'n zin hebben om zelf te zwemmen, maar wel met water bezig te zijn, dan kunnen ze natuurllijk ook altijd terecht bij de visvijer of het riviertje dat langs de camping stroomt. Bovendien kunt u rekenen op een schone sanitaire voorzieningen die helemaal van deze tijd zijn. Alles wat u nodig heeft voor een prettig kampeerverblijf vindt u bij Camping Polleur. 

Onze tarieven

In de zomer kunt u bij ons al kamperen voor € 9,80 per gezin per nacht. Klik hier voor een overzicht van al onze tarieven of bekijk onze speciale aanbiedingen. U ziet: een goedkope camping, met zwembad, in de prachtige Belgische Ardennen hoeft niet duur te zijn. Bovendien profiteert u als campinggast van Polleur ook van diverse andere aantrekkelijke kortingen. Bijvoorbeeld wanneer je besluit te gaan survivallen in de omgeving van de camping, hoef je geen boekingskosten te betalen.  

Wacht niet langer en reserveer direct uw kampeerplaats

 

Aanbiedingen!
Neem contact met ons op

Camping Polleur
Route du Congrès de Polleur 53
4910 Polleur (België)

Tel: 0032 (0) 87 54 10 33
Fax: 0032 (0) 87 54 25 30
E-mail: seeyou@polleur.be

» Routebeschrijving
» Contactformulier

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be