Camping Spa FrancorchampsCamping DurbuyCamping vlakbij circuit spaCamping spa

Camping Durbuy

Durbuy staat bekend als het kleinste stadje ter wereld en is daarmee één van de meest populaire trekpleisters van de Ardennen. U wilt tijdens uw vakantie dit stadje bewonderen? Kies dan een mooie camping in de Ardennen van waaruit u Durbuy kunt bezoeken. 

Vakantie in de Ardennen

De Ardennen bieden voor ieder wat wils; of u nu voor rust en ruimte, natuur, cultuur of outdoor activiteiten komt. Zowel jonge gezinnen, groepen, jonge stellen als ouderen komen hier graag voor een heerlijke vakantie. 

Jonge gezinnen brengen de dag door aan het zwembad of in één van de vele beekjes. Oudere kinderen en groepen kunnen mountainbiken, raften, quadrijden en veel meer leuke activiteiten. Ouderen genieten voor hun caravan van de rust, gaan vissen of bezoeken de mooie stadjes en interessante musea in de omgeving. 

Camping Polleur

Onze ANWB-erkende familiecamping is gelegen aan het rustige beekje de Hoëgne, vlakbij het plaatsje Polleur. Polleur ligt vlakbij Spa en Theux en op ongeveer drie kwartier rijden van het bekende stadje Durbuy. De route ernaartoe is prachtig. 

Zoekt u een camping waar u kunt genieten van de Ardense natuur en de vele activiteiten die de Ardennen te bieden hebben en die tegelijk een handige uitvalsbasis is voor een uitstapje naar Durbuy, dan zit u op Camping Polleur goed. 

Onze camping beschikt over veel verschillende accommodaties, van kampeerplaatsen tot kampeerhutten en luxe stacaravans. Bekijk alle accommodaties

Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen voor u. Bekijk alle aanbiedingen

Over Durbuy

Durbuy is een Waals stadje in de Belgische provincie Luxemburg. Durbuy heeft ongeveer 11.000 inwoners. In de Middeleeuwen was Durbuy een belangrijk handels- en industriecentrum. Hoewel het niet groot was, kreeg het in 1331 toch de status 'stad'. 

Tegenwoordig staat Durbuy bekend als het 'kleinste stadje ter wereld'. Of het echt zo is is niet helemaal duidelijk, maar het zorgt er wel voor dat er elk jaar duizenden toeristen op dit mooie stadje afkomen. Het is sfeervol en zeer fotogeniek. In feite telt de stad slechts enkele straten waar toeristen rondstruinen of iets drinken op één van de terrassen. 

Durbuy is prachtig gelegen in de groene bergen van de Ardennen en heeft in de zomer een heerlijk klimaat. Ideaal voor een leuk dagje uit tijdens uw vakantie. 

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Video
Aanbiedingen!
Aangesloten bij