Camping Spa FrancorchampsCamping DurbuyCamping vlakbij circuit spaCamping spa

Camping Spa Francorchamps

Niet ver van het circuit Spa-Francorchamps vind je onze camping met zwembad. Jaarlijks wordt op dit racecircuit de Spa-Francorchamps Formule 1 georganiseerd. Niet alleen voor de coureurs is dit een legendarisch evenement waar al het hele jaar naar uitgekeken wordt. Ook voor de vele fans is dit een evenement waarop zij jaarlijks terugkeren. Het circuit van Spa-Francorchamps wordt door veel coureurs zelfs het mooiste racecircuit van de wereld genoemd. Dit komt door de combinatie van de moderne toepassingen met de authenticiteit van het landschap en de omgeving. In 2007 is zowel het circuit als de infrastructuur rondom Spa-Francorchamps aangepast. Hierdoor is het circuit beter bereikbaar. De bekende busstop-chicane is toen vervangen door een 90 graden bocht naar rechts die naar de vernieuwde pitsstop leidt. Deze aanpassingen waren nodig, omdat er in 2006 geen Grand Prix gereden werd vanwege de verouderde baan en infrastructuur. 

Combineren met verblijf camping Polleur

Wanneer je bij de Formule 1 op het circuit van Spa-Francorchamps aanwezig wil zijn of graag zelf een ronde maakt over het circuit, kun je dit goed combineren met een verblijf op camping Polleur. Deze camping nabij Spa ligt op slecht 20 minuten rijden van het circuit. Op deze manier kun je het bezoeken aan het circuit combineren met een heerlijke vakantie in de prachtige Ardennen. Op de camping kun je fijn tot rust komen terwijl je de andere dag een adrenalinekick meemaakt bij het circuit. De camping is makkelijk te bereiken vanuit het circuit. Deze camping nabij Spa is een erg populaire verblijfplaats voor bezoekers van de Formule 1 op het Spa-Francorchamps circuit. Ondanks dat de camping over vele accommodaties beschikt, moet je er wel op tijd bij zijn met boeken voordat alle accommodaties bezet zijn.

Camping Spa-Franchorchamps

Wanneer je een camping zoekt midden in de Ardennen, dan is Camping Polleur ideaal. Zoals hierboven al wordt beschreven, ligt het circuit Spa-Francorchamps op slecht 20 minuten rijden. Verder zijn er nog talloze andere uitstapjes te bedenken die minder dan een uur rijden zijn. Dat is het grote voordeel van een camping in de Ardennen. Je bent namelijk teruggetrokken in de natuur, maar toch zijn er genoeg bezienswaardigheden in de buurt.

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Aanbiedingen!
Aangesloten bij