Camping Spa FrancorchampsCamping DurbuyCamping vlakbij circuit spaCamping spa

Camping Spa Francorchamps

Dichtbij camping Polleur vindt u het circuit spa-francorchamps. Op dit racecircuit wordt jaarlijks de spa-francorchamps Formule 1 georganiseerd. Zowel voor coureurs als voor een grote horde fans is dit een legendarisch evenement waar al vroeg naar wordt uitgekeken. Veel coureurs vinden het circuit van Spa-Francorchamps zelfs het mooiste racecircuit van de wereld. Dit komt door de combinatie van de moderne toepassingen met de authenticiteit van het landschap en de omgeving. In 2007 is de infrastructuur rondom Spa-Francorchamps verbeterd zodat het circuit beter bereikbaar is. Ook het circuit zelf is toendertijd aangepast. De bekende busstop-chicane is toen vervangen door een 90 graden bocht naar rechts die naar de vernieuwde pitsstop leidt. Deze aanpassingen waren nodig, omdat er in 2006 geen Grand Prix gereden werd vanwege de verouderde baan en infrastructuur. 

Combineren met verblijf camping Polleur

Wilt u de Formule 1 op het circuit van spa-francorchamps bijwonen? Of wilt u zelf een ronde maken op het circuit? Door een bezoek aan het circuit te combineren met een bezoek aan Camping Polleur geniet u van rust in het mooie landschap van de Ardennen terwijl u de andere dag een adrenalinekick meemaakt bij het circuit. Vanaf het circuit is camping Polleur gemakkelijk te bereiken. De racebaan is namelijk maar 20 minuten rijden vanaf Polleur. De camping beschikt over vele accommodaties, dus ook ten tijde van de Formule 1 op het spa-francorchamps circuit hoeft u zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van een mooi plekje op Camping Polleur. 

Camping Spa

Wanneer u een camping zoekt midden in de Ardennen, dan is Camping Polleur ideaal. Zoals hierboven al wordt beschreven, ligt het circuit Spa-Francorchamps op slecht 20 minuten rijden. Verder zijn er nog talloze andere uitstapjes te bedenken die minder dan een uur rijden zijn. Dat is het grote voordeel van een camping in de Ardennen. Je bent namelijk teruggetrokken in de natuur, maar toch zijn er genoeg bezienswaardigheden in de buurt.

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Aanbiedingen!
Aangesloten bij