Weekend Ardennen

Wij van Camping Polleur vinden het heel logisch om te horen dat je helemaal weg droomt bij de gedachte aan een heerlijke weekend in de Ardennen. De Ardennen ligt niet alleen in het oosten van België, maar ook voor een stukje in Luxemburg en Frankrijk. Het gebied staat bekend als een mooi bosrijk laaggebergte. Je hoeft je niet te vervelend tijdens je weekend, midweek of week camping in de Ardennen bij Camping Polleur. Verschillende activiteiten worden georganiseerd op de camping en ook zijn er verschillende faciliteiten aanwezig. Naast de camping ligt Survival Life, hier kun je er een actief weekend Ardennen van maken door deel te nemen aan verschillende outdoor activiteiten. Daarnaast zijn er nog genoeg bezienswaardigheden en andere activiteiten in de omgeving om er een leuk weekend Ardennen van te maken.

Wat te doen tijdens een weekend Ardennen?

Tijdens een weekend Ardennen hoef je je niet te vervelen. In het hoogseizoen worden op de camping dagelijks gratis activiteiten georganiseerd. De activiteiten zijn voor kinderen, jongeren en ouderen. Een aantal voorbeelden van activiteiten zijn: de Kids Club, zwembadspelletjes, disco of Hollandse karaoke avonden. Ook kun je tegen betaling meedoen aan zeskamp, bingo of een bierproeverij. Meer informatie over de activiteiten op onze camping Ardennen vind je hier.

In de omgeving van de camping zijn verschillende bezienswaardigheden. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Chateau Reinhardstein, rond lopen bij de steenkolenmijnen van Blegny en rondkijken bij een chocolade museum. Deze bezienswaardigheden liggen op minder dan een uur rijden van de camping en zijn dag vullend. Ook zijn er verschillende attracties waar je naartoe kunt tijdens een weekend Ardennen. Voor de kinderen is het bijvoorbeeld leuk om een bezoekje te brengen een Plopsa Coo. Zelf vind je het misschien fijn om heerlijk tot rust te komen in de thermen van Spa.

Kom survivallen in de Ardennen

Wil je liever een actief weekend Ardennen? Bij Survival Life kun je verschillende outdoor activiteiten doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende activiteiten: klimmen & abseilen, speleologie, high ropes parcours, steppen, tokkelen, mountainbiken, quad rijden en meer. De activiteiten van Survival Life kunnen individueel of in groepen gedaan worden. Kom bijvoorbeeld met je familie, vrienden, collega’s of voetbalteam een weekendje survivallen met leuke outdoor activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats in de prachtige natuur. Je bent dan ook niet alleen actief bezig tijdens je de outdoor activiteiten, maar je kunt ook nog genieten van de prachtige omgeving.

Boek een weekend kamperen in de Ardennen

Bij Camping Polleur kun je een weekend Ardennen boeken. Op de camping heb je keuze uit verschillende accommodaties, namelijk: kampeerplaatsen, camperplaatsen, bivakterrein, comfort huurtent, cottages, cabanes, stacaravans, landhuis Polleur en appartementen. Wanneer je komt kamperen op Camping Polleur ben je dus ook niet verplicht om in een tentje te slapen, maar kun je er zelf voor kiezen om in een andere accommodatie te verblijven.