Seizoen 2020 verplaatst naar 2021

Beste gasten,

Onze gasten bestaan uit veel verschillende nationaliteiten, met andere fases en ritmes in de afbouw van nationale Corona maatregelen. Dit in combinatie met de uitgebreide strikte richtlijnen in België, hebben ons doen besluiten om dit jaar niet meer te openen. Wij moeten deze regels handhaven terwijl wij daar niet op getraind zijn. Wij willen u graag een gastvrije, ontspannen, gezellige en bourgondische vakantie kunnen bieden met ruimte voor plezier. Met de huidige richtlijnen is dit naar ons inzicht: onmogelijk. Daarnaast is het risico dat er bij overheidscontroles, onbedoelde overtredingen worden geconstateerd die kunnen leiden tot acute sluiting potentieel aanwezig! Dat is voor u en ons een ondenkbaar scenario voor uw vakantie… en voor ons een groot economisch risico.

Diensten

Door de summiere beschikbaarheid van de faciliteiten: sanitair (50%), recreatie/animatieactiviteiten (40%) en een toegankelijkheid tot receptie die beperkt is  tot alleen strikte NOODzakelijkheid, een beperkte beschikbaarheid van zwembad en speeltuinen, horeca alleen op afhaal, etcetera lijkt het vakantiegevoel ver te zoeken. Daarnaast weten we eigenlijk niet wat voor een tarief wij nog aan u kunnen vragen met al deze beperkende diensten die we kunnen leveren.

Bereikbaarheid

Door vertraagde wegwerkzaamheden aan beide kanten van de toegangsweg, is de camping alleen bereikbaar via smalle en steile (tot 23%) landweggetjes. Ondoenlijk met een camper, auto met caravan of aanhanger.

Conclusie

Als gevolg van bovenstaande, kunnen wij u momenteel geen gastvrije, ontspannen, gezellige en bourgondische vakantie aanbieden. Dit heeft ertoe geleid dat de directie van Camping Polleur, met pijn in het hart , het drastische en emotionele besluit heeft genomen: Camping Polleur zal gedurende het seizoen 2020 gesloten blijven voor toeristische passage.

Outdoor

Het outdoor bedrijf Spa Adventure, ook gevestigd op het terrein van Domaine Polleur, zal WEL GEOPEND zijn met een uitgebreid, maar aangepast (hygiëne) programma voor daguitstapjes. Klik hier om te reserveren!

Met dank voor uw begrip, begroeten wij u graag in goede gezondheid in 2021.

Team Camping Polleur.