7,9
Klanten beoordelen Camping Ardennen met een 7,9, gebaseerd op 195 beoordelingen op de schaal van 10.

Werken bij Domaine Polleur

Vacatures seizoen 2019

Solliciteer hier nu!

 

> Herken jij jezelf in een van onderstaande functies en ben jij
 
 • Een teamplayer
 • Servicegericht
 • Leergierig
 • Behulpzaam
 • Stressbestendig
 • Beschikbaar tijdens meivakantie/hemelvaart/pinkster en/of juli/augustus
 • Minimaal 16 jaar

 

> Dan kunnen wij jou het volgende bieden!

 • Een leuke (zomer)job met huisvesting op de camping
 • Leuke salaris
 • Jong en dynamisch team met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een functie  waarbij je op vaste dagen werkzaam bent
 • Er wordt verwacht dat je in drukke tijden of bij uitval flexibel inzetbaar bent om een extra dienst te draaien!

 

Ben je opzoek naar een leuke vakantiebaan of stage in een gezellig team? Domaine Polleur is voor het seizoen 2019 weer opzoek naar nieuwe personeelsleden en stagiaires. Solliciteren kan via dit formulier of door je sollicitatiebrief met CV te sturen naar seeyou@polleur.be. Hieronder vindt je een overzicht van de vacatures met een korte beschrijven. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

 

Zomer vacatures:

> Medewerker keuken/snackbar
Vindt je het leuk om maaltijden te bereiden, kun je schoon en overzichtelijk werken en ben je stressbestendig? Dan is werken in keuken misschien wel iets voor jou. Ervaring is niet per definitie noodzakelijk, maar je moet je wel thuis voelen in de horeca.  

> Medewerker bediening
Als medewerker bediening ben je werkzaam in onze bar/bistro. Voor deze functie is het belangrijk dat je overzicht kan houden, goed overweg kan met mensen en stressbestendig! Ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk. Wel dien je voor deze functie minimaal 18 jaar te zijn. 

> Medewerker animatie
Knutselen in de ochtend, een leuk middagspel organiseren, meeleef theather, de minidisco en een avondwandeling maken zijn een aantal van de activiteiten die je zult draaien binnen de animatie. Ervaring, verantwoordelijkheidsgevoel, organisatietalent en uiteraard enthousiasme om met kinderen te werken is hierbij belangrijk!

> Medewerker veld
Als veldmedewerker ben je verantwoordelijk voor de netheid van het camping terrein, sanitairgebouwen en reparatiewerkzaamheden. Het is een afwisselende functie waarbij je graag je handen uit de mouwen moet steken. 

> Medewerker winkel 
Als medewerker winkel ben je bezig met kassa werkzaamheden, aanvullen van de schappen, broodjes uitgeven in de ochtend en schoonhouden van de winkel. Dit zijn enkele werkzaamheden die je tegenkomt in de winkel. Het is belangrijk dat je het werk ziet en dat je zelfstandig kan werken.

> Allrounder
Voor de camping zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die allround ingezet kunnen worden. Een allrounder is verantwoordelijk, representatief en collegiaal. Deze eigenschappen zijn belangerijk om een leuk team te vormen met alle medewerkers op de camping. Als allrounder ben jij een alleskunner! Denk hierbij bijvoorbeeld aan: in de ochtend helpen met de verse broodjes inpakken in onze mini-market. In de avond ben jij de sterke schakel in de horeca, overal is jouw hulp nodig en jij bent dan ook DE hulp voor iedereen!

 

Stage Vacatures:

Ben jij nog op zoek naar een stage plek op een camping of in de outdoor? Vul dan snel je het sollicitatie formulier in.

 

Solliciteer hier nu!