7,9
Klanten beoordelen Camping Ardennen met een 7,9, gebaseerd op 195 beoordelingen op de schaal van 10.

Veelgestelde vragen

 

  •  Waar is camping Polleur gevestigd?
Camping Polleur is een gezellige gezinscamping gelegen in het Hoegne dal aan een rustiek beekje vlakbij Spa, de parel van de Ardennen. Vanaf Maastricht is het ong. 50km naar ons camping terrein, het exacte adres: Route du Congres de Polleur 53, 4910 Polleur (gemeente Theux), Belgie.

NB. Indien u met een navigatie systeem reist dan kan het voorkomen dat uw navigatie aangeeft dat u er bij het viaduct al bent, dit is niet correct, u dient dan nog ong. 1km door te rijden.

  • Hoe kan ik een reservering maken?
Aan de rechterkant van de pagina vindt u een blokje met als titel 'Reserveren', in dit blokje staat een groene button met de tekst 'Reserveer nu'. Door hier op te klikken komt u op een pagina waar u de gewenste accommodatie vorm kunt kiezen en vervolgens dient u uw gegevens in te vullen in het scherm dat op uw computer/ mobiele telefoon/ etc. verschijnt. 

  • Hoe is het campingterrein ingedeeld?
Het camping terrein is gelegen aan het beekje de Hoegne, om te kunnen zien waar zich alle faciliteiten bevinden op het terrein kunt het beste de plattegrond bekijken via het menu item 'Plattegrond'.