Corona informatie

Op dit moment is de camping gesloten (jaarlijkse wintersluiting). Het is wel mogelijk om uw vakantie te reserveren voor het seizoen 2022. Gedurende het seizoen zullen we de geldende maatregelen volgen en u op deze pagina informeren welke gevolgen die heeft voor uw verblijf.

Hieronder vindt u meer informatie over de aangepaste betalingsvoorwaarden en omboekgarantie voor het seizoen 2022. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aangepaste betalingsvoorwaarden
Na ontvangst van de bevestiging dient 15% van de totale huursom binnen 1 dag te worden voldaan.
De betaling van het resterende bedrag dient 6 weken voor de datum van aankomst bijgeschreven te
zijn op de rekening. Bij een reserveringsdatum die binnen 6 weken voor de aankomstdatum ligt dient het totaalbedrag volledig te worden voldaan 1 dag na reservering.

Omboekgarantie
Voor boekingen die gemaakt zijn vanaf 1 januari 2021 voor seizoen 2022 geldt een omboekgarantie wanneer maatregelen rondom het coronavirus uw vakantie bij ons niet door kan gaan. De omboekgarantie is alleen van kracht wanneer door wet- en regelgeving rondom het COVID-19 uw verblijf niet kan doorgaan.
Dit geldt voor:

– Sluiting van de grenzen waardoor afreizen naar de camping niet meer mogelijk is.
– Sluiting van het park op last van de (lokale) overheid of derden.

Belangrijk! De omboekgarantie geldt niet wanneer u wel kunt afreizen naar de camping, maar bij terugkeer een quarantaine wordt gevraagd. Ook wanneer de Belgische overheid bijkomende maatregelen vraagt (bijvoorbeeld negatieve corona-test) is omboeken niet mogelijk.

Door het omboeken kunt u op een later moment alsnog genieten van uw welverdiende vakantie. De nieuwe aankomstdatum moet binnen 1 jaar van de aankomstdatum van de reeds gemaakte reservering liggen. Het reeds betaalde bedrag zal dan in mindering worden gebracht op uw nieuwe reservering.

Kunt u door een besmetting in uw omgeving of u zelf niet afreizen naar de camping, dan valt dit niet onder de omboekgarantie. U dient na te gaan wat uw reis- of annuleringsverzekering hierin voor u kan betekenen.