Kampeerplaats Ardennen

Ben je op zoek naar een kampeerplaats in de Ardennen met je eigen camper, caravan of tent? Dan ben je op onze gezellige familiecamping van harte welkom. Voor de kinderen is er genoeg te beleven op de camping: zwembaden met een waterglijbaan, speeltuintjes, voetballen op het sportveld of swingen in de disco. Natuurlijk kunnen ze ook deelnemen aan de activiteiten van het animatieteam. Dit terwijl je geniet van het zonnetje, een boek leest of een hengeltje uitgooit in de naastgelegen visvijver. Tijdens het voor- en najaar vertoeven hier veel ouderen die genieten van de prachtige omgeving. Wanneer je op een van onze kampeerplaatsen verblijft, kun je uiteraard ook gebruik maken van al onze faciliteiten.

Type kampeerplaatsen

De camping telt 109 toerplaatsen verdeeld over verschillende kampeervelden. Een aantal van deze kampeervelden bestaan uit autovrije kampeerplaatsen. De grootte van de kampeerplaatsen varieert tussen de 70 en 115 vierkante meter. De plaatsen hebben een gras ondergrond op een harde bodem. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting van 16 ampère. Wilt u iets meer comfort? Kies dan voor een kampeerplaats comfort waarbij u beschikt over aan- en afvoer van water en een TV-aansluiting.

Reserveer direct >

Keuze uit diverse soorten kampeerplaatsen

Kom jij kamperen in de Ardennen met tent, camper of caravan? Alle kampeerplaatsen hebben een gras ondergrond op een harde bodem. De grootte van de kampeerplaatsen varieert van 70 tot 115 vierkante meter. Elke kampeerplaats heeft een elektrisch aansluitpunt van 16 Ampère. Nagenoeg alle kampeerplaatsen hebben een Tv-aansluitpunt. De kampeerplaatsen worden aan één zijde gescheiden door een coniferenhaag. Er staan hoge bomen rond de camping maar geen bomen op het kampeerterrein. We hebben deze keuze gemaakt om drie redenen:

  • Een boom blijft lang nadruppelen na een regenbui.
  • Omwille van de veiligheid met betrekking tot vallende takken en blad tijdens eens zomerse onweersbui.
  • Een hoge boom veroorzaakt ook ongewenste schaduw, een parasol biedt genoeg schaduw overdag.

De nachten in de Belgische Ardennen zijn aangenaam koel, oververhitte tenten en caravans vormen hier geen probleem voor een goede nachtrust. Wij proberen u de beste kampeer ervaring in de Ardennen te geven.

Kampeerplaatsen van camping Polleur

Autovrije kampeerplaatsen
Op de autovrije kampeerplaatsen mag de auto niet op de kampeerplaats worden geparkeerd. Bij aankomst kun je je kampeermiddel op de plaats brengen, daarna moet de auto op de gereserveerde parkeerplaats geparkeerd worden. Dit met uitzondering van campers. De autovrije kampeerplaatsen bevinden zich op kampeerveld B, C, D, E en F.

Standaard kampeerplaatsen
De kampeerplaatsen waarbij de auto op de kampeerplaats geparkeerd kan worden zijn de kampeervelden G, H, en J. Wil je iets meer ruimte op je kampeerplaats? Je auto kun je gratis parkeren op het parkeerterrein bij de ingang van de camping.

Comfort kampeerplaatsen
Het verschil tussen een standaard kampeerplaats en comfort kampeerplaats is de aanwezigheid van een drinkwater aansluitpunt en een vuilwater put op de kampeerplaats. De auto-vrije comfort kampeerplaatsen zijn op kampeervelden D (alleen 85 t/m 91), E en F. De overige comfort kampeerplaatsen zijn op de kampeervelden G, H en J.

Voor- en naseizoenplaatsen
Een voor- en naseizoenplaats zijn bedoeld voor een gezinnen die meerdere keren per seizoen willen verblijven op de camping. Onze definitie van een gezin: alle personen die woonachtig zijn op hetzelfde adres (max. 2 kinderen, 1 huisdier). Permanent verblijf is niet toegestaan. Onderverhuring of je kampeermiddel beschikbaar stellen aan andere mensen, anders dan het gezin die de seizoenplaats heeft gereserveerd, is niet toegestaan.

Tarieven kampeerplaatsen

Is de accommodatie niet meer beschikbaaar in de periode dat jij wil gaan? Bekijk dan hier welke accommodaties nog wel beschikbaar zijn.

Tarieven kampeerplaatsen comfort