weekend ardennenkamperen ardennenweekend ardennenkamperen ardennen

Weekend Ardennen

Wij van Camping Polleur vinden het heel normaal wanneer je heerlijk weg droomt bij de gedachte aan een leuk weekend in de Ardennen. De Ardennen ligt in het oosten van België en voor een stukje in Luxemburg en Frankrijk. Dit gebied staat bekend als prachtig bosrijk laaggebergte. Je hoeft je niet te vervelen bij Camping Polleur wanneer je een weekend, midweek of week komt kamperen in de Ardennen. Op de camping worden verschillende activiteiten georganiseerd en zijn er verschillende faciliteiten aanwezig. Naast Camping Polleur ligt Survival Life, hier kun je deelnemen aan verschillende outdoor activiteiten waardoor je er een actief weekend Ardennen van kunt maken. 

Wat te doen tijdens een weekend Ardennen?

In het hoogseizoen worden dagelijks gratis activiteiten georganiseerd op onze camping. Deze activiteiten zijn voor kinderen, pubers en ouderen. Voorbeelden hiervan zijn de Kids Club, zwembadspelletjes, disco of Hollandse karaoke avonden. Ook kun je meedoen aan een zeskamp, bingo of bierproeverij. Meer informatie over deze activiteiten vind je hier. Op de nabijgelegen manege bestaat de mogelijkheid om paard te rijden. In de buurt zijn ook verschillende bezienswaardigheden zoals Chateau Reinhardstein, de steenkolenmijnen van Blegny en een chocolade museum. De uitstapjes liggen op minder dan een uur rijden en kunnen de dag vullen. Op onze camping kun je gebruik maken van de WiFi, je kunt dus ook op je laptop werken in de prachtige natuur. 

Ga survivallen

Wanneer je wil survivallen ben je in de Ardennen op de juiste plek. Bij Survival Life kun je er voor kiezen om individueel of in groepen te komen survivallen. Onze outdoor activiteiten zijn bijvoorbeeld voor families, collega’s en sportteams. Tijdens de teambuilding activiteiten moet je samenwerken en communiceren met je teamgenoten. De uitdagende outdoor activiteiten vinden plaats in de prachtige natuur van de Ardennen. Ons aanbod van activiteiten is erg breed en divers. Je kunt er voor kiezen om een GPS tocht af te leggen en een rots te beklimmen. Daarnaast kun je onder andere uit de volgende activiteiten kiezen: mountainbiken, tokkelen, paintballen, vlot bouwen, kajakken, high ropes parcours en nog veel meer. Bij ons kun je terecht voor een actief dagje uit. 

Weekend kamperen Ardennen

Wil je liever een actief weekend Ardennen in plaats van alleen een actief dagje? Bij ons kun je een verblijf op de camping en het deelnemen aan outdoor activiteiten combineren. Boek naast de outdoor activiteiten ook een van onze vele accommodaties. Je kunt bij ons uit de volgende accommodaties kiezen: kampeerplaatsen, bivakterrein, huurtenten, camperplaatsen, cottages, cabanes, stacaravans, appartementen en maison Polleur. Maison Polleur is een landhuis en heeft met tien slaapkamers genoeg ruimte voor 28 personen. Wij vinden het belangrijk dat je op de camping tot rust kunt komen, of juist actief mee kan doen met onze georganiseerde activiteiten gedurende de dag of avond. Twijfel niet te lang en reserveer snel jouw perfecte kampeerplekje.

 

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Aanbiedingen!
Aangesloten bij