Werken bij camping Polleur

Domaine Polleur zoekt horeca-medewerkers!

Wij zijn op zoek naar een horeca koppel bestaand uit een kok(kin) en een horeca tijger(in) die willen werken in een energieke omgeving waar mensen toe zijn aan ontspanning maar waar ook een ontspannen sfeer heerst. Uiteraard willen wij samen met ons jonge maar enthousiaste team zorgen voor een fantastische horeca herinnering. Ons seizoen loopt van 30 maart tot 4 november. Buiten de vakantieperiode om zijn wij geopend in de weekenden. Zijn jullie flexibel, vind je het leuk om met een jong team samen te werken, kun je overzicht houden en ben je stressbestendig, vind je het een uitdaging om de inkoop en verkoop beheersing zo efficiënt mogelijk in te delen, vind je het belangrijk om de hygiëne en veiligheidsregels zo goed mogelijk tot te passen en houd je van contact met de gasten? Neem dan contact met ons op!

Profiel:
- Klantvriendelijk
- Flexibel
- Stressbestendig
- Creatief
- Veel plezier hebben in je werk

Aanbod:
Jaarcontract op basis van 3 dagen werken per week. Echter zullen de uren gemaakt worden in de maanden april tot november. Van november tot april kun je een andere invulling van tijd bewerkstelligen. In het seizoen werk je dus al je uren maar we verdelen deze uren over het hele jaar zodat je een vast maandinkomen hebt voor een geheel jaar. Tijdens het seizoen heb je beschikking over een stacaravan, waarvoor wij de kosten vergoeden. 

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Heb je interesse in de baan dan ontvangen we graag je sollicitatiebrief en CV. Deze kun je opsturen naar seeyou@polleur.be

Seizoen 2018

Ben je opzoek naar een leuke baan of stage in een gezellig team, lees dan verder.

Voor het seizoen 2018 zijn we weer op zoek naar nieuwe personeelsleden en stagiaires. Ieder jaar komen er weer vacatures vrij. Wij kunnen nooit van te voren zeggen welke vacatures dat zijn maar jullie kunnen ten alle tijden informeren of een mail sturen als je interesse hebt. Op de camping hebben we verschillende posities, een aantal voorbeelden zijn:

Stage: Voor de animatie en receptie zijn wij nog opzoek naar stagiaires. Heb je jij altijd al op een receptie van een camping willen staan? Of zou je graag deel uitmaken van ons animatieteam? Stuur dan ons je motivatiebrief en CV! 

Veld werkzaamheden: toiletten blokken schoonhouden, algehele verzorging van de camping, groen werkzaamheden, DJ in onze camping disco, orde handhaven onder de jeugd.

Animatie: knutselen in de ochtenden 's middags doen we een middag spel, meeleef theater, avond wandelingen en kinderdisco. Ervaring, verantwoordelijkheidsgevoel, organisatietalent en uiteraard enthousiasme t.o.v. kinderen en volwassenen is hierbij een pre. 

Keuken/snackbar/pizzabakker: prepareren van de maaltijden op onze menukaart, het is van groot belang dat je overzicht kunt houden en meerdere dingen tegelijk kan. Ook moet je schoon en overzichtelijk kunnen werken. Ervaring is niet per definitie noodzakelijk maar je moet je wel echt thuis voelen in de horeca en er plezier in hebben voor de gasten een heerlijke maaltijd te bereiden.

Winkel medewerker: kassa werkzaamheden, bijvullen, voorraad bestellen, broodjes uitgeven in de ochtend, dit zijn enkele werkzaamheden die je in de winkel tegenkomt. In de winkel sta je hoofdzakelijk alleen. Door een gezellig praatje met de gasten te maken maak je het gezellig voor zowel jezelf als voor de gasten. Desalniettemin moet je zelfstandig kunnen werken.

Bar/ bediening: voor deze functie moet je overzicht kunnen houden, je moet het werk zien. Dus ervaring is een pre echter als je de juiste instelling hebt, je bent een gezellige prater en je kan goed met mensen overweg dan kun je uiteraard altijd solliciteren. Je moet wel minimaal 18 jaar zijn voor deze functie.

Receptie: je moet handig zijn met computers en snel informatie in je op kunnen nemen. Je moet in een korte tijd namelijk heel veel leren. Verder moet je het leuk vinden om met mensen om te gaan zowel in leuke situaties als in moeilijke omstandigheden. Je bent het gezicht van de camping;  de eerste die de gasten zien, dus een opgeruimd karakter,  graag mensen van dienst willen zijn en een representatief uiterlijk zijn zeer zeker gewenst. Minimale leeftijd is 20 jaar.

Is je interesse gewekt voor 1 of meerdere functies op onze camping, dan horen we graag van je! Stuur een sollicitatiebrief met je CV en vergeet hierin niet aan te geven wanneer je beschikbaar bent. 

Domaine Polleur

seeyou@polleur.be

Route du congres de Polleur 53
4910 Polleur (België) 

Aanbiedingen!
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Video