Disco

De camping-disco is in het hoogseizoen iedere avond geopend:

  • 20:00 - 20:30 uur Mini-disco
  • 21:30 - 22:30 uur Jeugd-disco
  • 22:30 - 01:00 uur Disco (16+)

De camping-disco is alleen toegankelijk voor gasten van Domaine Polleur, maar is geschikt voor jong en oud. De geschonken dranken zijn frisdrank, bier (tap) en wijn. De alcoholische dranken kunnen alleen gekocht worden met een camping-armbandje. Deze is verkrijgbaar bij de receptie met een geldige legitimatie. Dit armbandje geeft aan of u ouder bent dan 16 jaar en dus wettelijk gerechtigd bent om licht alcoholische dranken te drinken. Om de geschonken dranken te kunnen kopen heeft u muntjes nodig. Deze muntjes kunt u kopen bij de bar in het restaurant, tijdens openingstijden van het restaurant. Heeft u toch nog muntjes over bij vertrek? Geen probleem, u kunt ze bij de bar van het restaurant inleveren en u krijgt uw geld terug.

Na 23:00 dient het rustig te zijn op de camping. Dit betekent dat iedereen die na dit tijdstip in de disco moet zijn of bij zijn eigen accommodatie. Hier wordt op gecontroleerd door de camping-crew. Ook houden zij in de gaten dat de mensen die de disco verlaten om naar het toilet te gaan of de accommodatie niet teveel lawaai maken, zodat overlast wordt geminimaliseerd. Met dit toezicht proberen we ’s avonds de rust op de camping te bewaren en de jeugd een eigen (hang-)plek te bieden.

 

Foto's disco

Foto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's discoFoto's disco
Aanbiedingen!
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Video