Faciliteiten op onze camping

Om uw vakantieverblijf zo prettig en comfortabel mogelijk te maken, beschikt onze camping over verschillende faciliteiten. Onderstaand vindt u een korte opsomming van de faciliteiten die camping Polleur u te bieden heeft. Klik op onderstaande faciliteiten voor meer informatie. 

Camping Ardennen met faciliteiten

Voldoende faciliteiten zijn erg belangrijk tijdens uw kampeervakantie. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u altijd onder een schone en warme douche kunt gaan staan, ontbijt kunt halen bij de mini-market en dat de kinderen zich kunnen vermaken. Zoals u hierboven kunt zien, beschikt onze camping over veel faciliteiten. Met vragen kunt u dagelijks tussen 9:00-12:00 en 14:00-18:00 terecht bij de receptie. Daarnaast beschikt onze camping over draadloos internet en kunt u dus op heel de camping gebruik maken van WiFi.  

Faciliteiten voor een comfortabel verblijf

Op de camping vindt u twee sanitair gebouwen. Deze sanitair gebouwen zijn modern en worden goed schoon gehouden. U kunt hier gratis gebruik maken van het warme water. Na een actief dagje weg kunt u bijvoorbeeld een warme douche nemen zodat u weer helemaal opgefrist bent. Onze bar/bistro is in de zomer iedere dag geopend. U kunt hier lekker een hapje eten of genieten van een drankje. Wanneer u voor langere periode op de camping verblijft, kan het fijn zijn om tussendoor een keer uw kleding te wassen. Voor het wassen van uw kleding kunt u tijdens uw verblijf terecht in de wasserette.  

Leuke faciliteiten voor kinderen

Onze camping is erg toegankelijk voor gezinnen met kinderen. Dit betekent dat wij er ook voor gezorgd hebben dat er leuke faciliteiten zijn. Kinderen willen zich natuurlijk niet vervelen op vakantie. Naast de animatie activiteiten die wij in de zomermaanden organiseren, kunnen kinderen zich ook vermaken met een van onze faciliteiten. Op onze camping Ardennen bevinden zich drie speelplaatsen. In de zomer kunnen kinderen heerlijk spelen in het zwembad. Ook is het mogelijk om te gaan vissen bij de visvijver of gebruik te maken van een van de sport faciliteiten. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld uitleven op het sportveld of een potje tafeltennis spelen. Op de camping is het ook mogelijk om bijvoorbeeld skelters, mountainbikes en GPS toestellen te huren. 

Aanbiedingen!
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Video