camping met zwembadcamping ardennen zwembadkinderzwembad met glijbaancamping met zwembad

Camping met zwembad

Voor kinderen is een camping pas leuk wanneer er een zwembad aanwezig is. U en vele andere kampeerders in de Ardennen gaan dan vaak ook op zoek naar een camping met zwembad. Natuurlijk is dit niet alleen voor de kinderen, maar ook voor uzelf. U kunt heerlijk relaxen aan het zwembad, afkoelen in het zwembad of rustig baantjes trekken. 

Onbeperkt speelplezier in het water

Bent u op zoek naar een camping met zwembad in de Ardennen? Bij camping Polleur bent u aan het juiste adres. Camping Polleur beschikt over twee zwembaden dieper zwembad en de andere een combinatie van peuter- en kleuterbad. Het peuterbad is 0.15 meter diep en het kleuterbad is 0.40 meter diep. Zo kunnen zelfs de allerkleinste genieten van het zwembad en spelen in het water. Het grote zwembad is 1.40 meter diep en heeft een omvang van 10 bij 15 meter. Bij dit zwembad staat een leuke waterglijbaan van 32 meter lang. Uw kinderen kunnen dus onbeperkt genieten en hebben genoeg speelplezier op deze camping met zwembad.  
 
Het zwembad is geopend van mei tot en met half september. In die periode kunt u dagelijks tussen 9 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds gebruik maken van het zwembad. Af en toe zal het zwembad kort gesloten zijn voor schoonmaakwerkzaamheden. De waterglijbaan kan in het hoogseizoen ook dagelijks gebruikt worden. Voor de veiligheid zijn er ook altijd toezichthouders aanwezig. Wij hopen natuurlijk niet dat u deze nodig zal hebben, maar onthoud goed dat er indien nodig mensen zijn die u te hulp kunnen schieten. 

Schone en gezellige camping met zwembad

Misschien is het zwembad al een doorslaggevende factor wanneer u op zoek gaan naar campings in de Ardennen, maar er is meer. Nadat u klaar bent met zwemmen wilt u natuurlijk wel even een heerlijk warme douche kunnen nemen. Onze sanitairgebouwen zijn modern en schoon waardoor u na een douchebeurt weer helemaal fris naar buiten komt. Kortom, bij deze camping met zwembad hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Twijfel niet langer en boek direct uw weekend Ardennen. Tot ziens bij Camping Polleur! 

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Aanbiedingen!
Aangesloten bij