camping met zwembadcamping ardennen zwembadkinderzwembad met glijbaancamping met zwembad

Camping met zwembad

Een camping wordt pas leuk voor kinderen waar er een zwembad aanwezig is. In de zoektocht naar een camping voor de vakantie zal je net als vele andere kampeerders in de Ardennen op zoek gaan naar een camping in de Ardennen met zwembad. Je kunt op vakantie lekker afkoelen in het zwembad, heerlijk relaxen aan het zwembad of rustig baantjes trekken. Een zwembad is dan ook niet alleen iets voor de kinderen, maar ook voor jezelf.

Onbeperkt speelplezier in het water

Wanneer je op zoek bent naar een camping met zwembad in de Ardennen ben je bij camping Polleur aan het juiste adres. Deze camping Ardennen beschikt niet over slechts één zwembad, maar heeft twee zwembaden. Het eerste zwembad is een diep zwembad en het andere is een combinatie van een peuter- en kleuterbad. In het peuter- en kleuterbad kunnen ook de allerkleinste genieten van de verkoeling en spelen in het water. Het peuterbad is slecht 0.15 meter diep en het kleuterbad is 0.40 meter diep. Het grote bad is een stuk dieper, namelijk 1.40 meter. Het diepe zwembad heeft een omvang van 10 bij 15 meter. In het zwembad komt een leuke waterglijbaan van 32 meter lang uit. Kinderen kunnen dus onbeperkt genieten op deze camping Ardennen met zwembad en hebben genoeg speelplezier.

Camping met zwembad in de zomer

Het zwembad van de camping is in verband met het weer niet heel het jaar geopend. Wel is het zwembad geopend van mei tot en met half september. Dit betekent dat wanneer je in de zomer op vakantie gaat bij camping Polleur, je heerlijk kunt genieten van het zwembad. In die periode is het zwembad dagelijks tussen 9 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds geopend. Je kunt dus vrijwel heel de dag afkoelen en spelen in het zwembad. Tussendoor zal het zwembad soms kort gesloten worden voor schoonmaakwerkzaamheden. De waterglijbaan is in het hoogseizoen ook geopend en kan dan dagelijks gebruikt worden. Voor de veiligheid van de bezoekers zijn er ook altijd toezichthouders aanwezig. Wij hopen natuurlijk niet dat deze nodig zullen zijn. Indien je wel hulp nodig hebt zijn er altijd mensen aanwezig die je te hulp kunnen schieten.

Schone en gezellige camping Ardennen met zwembad

Naast dat wij een camping Ardennen met zwembad zijn, hebben wij ook nog andere faciliteiten die de keuze voor onze camping makkelijker zullen maken. Na het zwemmen is namelijk niks lekkerder om even onder een warme douche te kunnen staan. Onze sanitairgebouwen zijn modern en schoon. Na een heerlijke douchebeurt onder een van onze douches kom je weer helemaal fris naar buiten. Je hoeft je dan ook nergens zorgen om te maken bij Camping Polleur.

Boek nu onze camping met zwembad

Ben je overtuigd van onze camping met zwembad? Boek dan snel een vakantie bij Camping Polleur. Maak een keuze uit een van onze accommodaties, waaronder een kampeerplaats, cottage, cabane en stacaravan. Bekijk onze actuele aanbiedingen en boek online je verblijf bij Camping Ardennen. Wij zien je graag terug op onze camping! 

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 541 033

Voor vragen, mail naar:
seeyou@polleur.be

Aanbiedingen!
Aangesloten bij